MTS, Ta Technix, FK AK Street czy RACELAND?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Witam, kieruję pytanko do osób które przerobiły zawieszenie którejś z tych firm, chodzi mi o Golfa IV. Co lepiej kupic? Mowa o gwintach za te max 1300zł, wiem, ze cudów nie będzie ale...
I mam pytanie, dlaczego zawieszenia MTS mają tylne amory oddzielnie ze sprężynami a np już Ta Technix ma amorki na tył wraz ze sprężynami. Typowe pytanie laika ale naprawdę nie wiem.
I mam pytanie, dlaczego zawieszenia MTS mają tylne amory oddzielnie ze sprężynami a np już Ta Technix ma amorki na tył wraz ze sprężynami. Typowe pytanie laika ale naprawdę nie wiem.
bo tam gdzie masz na foto nagwintowany amor i sprezyna na nim to albo ktos nie wie co sprzedaje albo uzywa foto ogolnego i defakto przychodzi do ciebei cos innego jak na fotosiwysdz pisze:I mam pytanie, dlaczego zawieszenia MTS mają tylne amory oddzielnie ze sprężynami a np już Ta Technix ma amorki na tył wraz ze sprężynami
gwint kazdy do mk4 wyglada jak na 1 foto tu co dales nie jak na 2
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
na większości aukcji sa tylko zdjęcia poglądowe a towar w rzeczywistości wygląda zupełnie inaczej i tak jak napisał MAPET, gwint do MKIV wygląda jak na tym pierwszym zdjęciu.
no tak ale który w końcu wybrać sam mam z tym problem chodzę po tych aukcjach i juz zgłupiałem do tego teraz pojawił sie ten Raceland i kompletnie nie wiem jaki wybrać choć powiem szczerze że najbardziej skłaniam sie ku FK AK street ale czy słusznie ?
no tak ale który w końcu wybrać sam mam z tym problem chodzę po tych aukcjach i juz zgłupiałem do tego teraz pojawił sie ten Raceland i kompletnie nie wiem jaki wybrać choć powiem szczerze że najbardziej skłaniam sie ku FK AK street ale czy słusznie ?
Też tak myślę, ale to podobno jest jakiś zamiennik FK, zawiechy FK te z dolnej półki zaczynają się od 2k.
FK ma tez jakąś wyższą półkę? Zobaczcie sobie stronę, foto i ceny i wszystko bedzie jasne http://www.fk-automotive.de/" onclick="window.open(this.href);return false; tam trzeba wybrac Gewindefahrwerke dalej marke auta i model i macie wszystko.
Nie wspomniałeś o RACELAND, śmiałbym wnioskowac, że sugerujesz że jest lepszy. heheh Sam już nie wiem co kupic.
Ja mam MTS chyba od dwóch lat przód tył niecały rok i nie zauważyłem,żeby się coś działo złego.Jeden minus to fakt,że nie wybiera tak jak te z wyższej półki,ale i tak o niebo lepsze niż seria na krótkiej sprężynie.
Chyba zdecyduję się na FK. Ale może się kupi coś lepszego w używce. ;pp
Re: MTS, Ta Technix, FK AK Street czy RACELAND?
kolega mial FK w golfie II i po 15tys km wylalo sie 3 amory aha i porownujac z MTS byly duzo mieksze
RACELAND pierwszy raz widze tą firme szukałem gwinta do siebie do 4motion i gdy juz kupiłem nagle sie pojawił, ale i tak bym nie brał tego bo poprostu niewiem co to jest za firma itd.. wiec juz bym wolał MTS lub TA bo duzo ludzi na tym jeździ i mozna sie podpytać co i jak, a jak chcesz uzywke no to juz idziesz na ryzyko ;p choć możesz trafić na doobrą uzywke albo na gorszą bo niewiesz kto jak jeździł na tym zawiasie
weź FK z tych co wymieniałeś
z opinii na forach BMW każdy mówi, że jest trochę lepszy niż pozostałe, z drugiej strony dalej jest to chińszczyzna
sam miałem taki - jeden amor padł po 5000km
moim zdaniem jak jeździsz dużo - kupuj tylko porządne firmowe, jak mało to taki FK Ci wystarczy
z opinii na forach BMW każdy mówi, że jest trochę lepszy niż pozostałe, z drugiej strony dalej jest to chińszczyzna
sam miałem taki - jeden amor padł po 5000km
moim zdaniem jak jeździsz dużo - kupuj tylko porządne firmowe, jak mało to taki FK Ci wystarczy
A zawias Ta tuning Art? Podobne do ta technix, mam nowke do kupienia za 350zł na przód.