Jakie 87 mm?????
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jakie 87 mm?????
Witam mam zamiar wymienic glosniki w desce rozdzielczej sa one 87 mm i mam pytanie jakie wybrac tam glosniki zeby dobrze graly! I jeszcze jedno czy zmieszcza sie tam 10cm??po malych przerobkavch czy niebardzo i co trzba by bylo zrobic zeby weszly:)Pozdrawiam:)
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
witaj
w 2-ce masz strasznie mało miejsca i raczej oprócz ósemek nic nie zmieścisz
co do samych głośników taka średnica pełni raczej funkcję dużych tweeterów niż głośników myślę że nie ma sensu kupować firmówek załóż lepiej coś fajnego w drzwi lub tylną półkę a tu kup sobie bez firmowe.
jezeli masz kieszonkę to włożysz spokojnie jakieś fajne 13 ewentualnie możesz zrobić sobie boczek z 16 ( dokładnie 16,5cm)
pozdr
w 2-ce masz strasznie mało miejsca i raczej oprócz ósemek nic nie zmieścisz
co do samych głośników taka średnica pełni raczej funkcję dużych tweeterów niż głośników myślę że nie ma sensu kupować firmówek załóż lepiej coś fajnego w drzwi lub tylną półkę a tu kup sobie bez firmowe.
jezeli masz kieszonkę to włożysz spokojnie jakieś fajne 13 ewentualnie możesz zrobić sobie boczek z 16 ( dokładnie 16,5cm)
pozdr
za tą akse co na głośniki 87 mm chyba będzie ciężkodamian24 pisze:Lepiej za te kase
J3L3N, z tego co wiem da sie przerobić coś żeby weszły 10 cm był już jakiś wątek o tym
Choć najlepszym sposobem błoby tak jak pisze damian24, żeby zamontować panele i wsadzić jakiś zestaw odseparowany
a ja powiem tylne NIE WOLNOdamian24 pisze:Mozna jeszcze w tylną polke cos zamontować ale nie trzeba.
miki00 pisze:załóż lepiej coś fajnego w drzwi lub tylną półkę
...z takimi poradami to prosimy do działu domowe przedszkole a nie CA . NIC w tylną półkę... - dlaczego? Taki fajny temat FAQ jest przyklejony ...damian24 pisze:Mozna jeszcze w tylną polke cos zamontować ale nie trzeba.
Pozdr .
:bylo: :bajer: