Jak zdjac osłonki lusterek bocznych

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Golf III GTI 8V
Mały gagatek
Mały gagatek

Jak zdjac osłonki lusterek bocznych

Post autor: Golf III GTI 8V » pt sty 21, 2005 19:32

Witam!
Mam problem ze zdjęciem osłonek lusterek bocznych (planowałem założyć ogrzewanie).. Wiem że mocowane są one na "klik" ale schodzą w 1 momencie z 1 strony.. Np po założeniu "góry" osłonki mogę zdjąć większość dołu itd... Nie chce nic robić na siłę - plastik wygląda na delikatny... Miał już ktoś podobny problem?
Ostatnio zmieniony czw kwie 26, 2007 13:15 przez Golf III GTI 8V, łącznie zmieniany 1 raz.

gipson

Re: Zdejmowanie osłonek lusterek bocznych!?

Post autor: gipson » pt sty 21, 2005 20:08

Golf III GTI 8V pisze:Witam!
Mam problem ze zdjęciem osłonek lusterek bocznych (planowałem założyć ogrzewanie).. Wiem że mocowane są one na "klik" ale schodzą w 1 momencie z 1 strony.. Np po założeniu "góry" osłonki mogę zdjąć większość dołu itd... Nie chce nic robić na siłę - plastik wygląda na delikatny... Miał już ktoś podobny problem?
Robilo to juz na pewno kilka osob, niestety nikt niechce napisac jak to sie robi, bo to ze zdjac trzeba to kazdy wie, ale moze jakas rade by ktos dal w ktorym miejscu podwazyc, na ktore szczegolnie uwazac. Wszyscy maja nas w d upie :/

Awatar użytkownika
Golf III GTI 8V
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Golf III GTI 8V » ndz sty 23, 2005 02:19

W wolnym czasie podjąłem kolejny atak na stanowisko lusterek ale po burzliwych walkach (straty po mojej stronie sięgnęły złamanego paznokcia) znowu dałem za wygraną .. Popatrzyłem tylko na silnie umocnione pozycje wroga i obiecałem sobie "ja tu jeszcze wrócę!!" Wrócę - mając pomysła.. I tu się zaczynają schody...

dioob
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: dioob » ndz sty 23, 2005 15:35

No własnie tez jestem ciekaw jak ten temat sie rozwinie poniewaz u mnie szykuje sie chyba wymiana tych osłonek , ruszały sie , ruszały sie aż sie wkońcu urwały.
Ile cosik takiego kosztuje i czy jest to łatwo dostepne .

...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm:

Awatar użytkownika
Kapsel_1
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Kapsel_1 » śr kwie 25, 2007 23:58

Jakieś słuchy w sprawie tych osłonek na lustaerkach ??
jak to się badziewie zdejmuje ??

pozdrawiam

126p to była fuuraaaaaaa a teraz MK3 1.8 GT
next MK4 1.9 TDI
[b]Części do komputera, monitory drukarki itp. pisz co potrzebujesz[/b]

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”