przód i tył na 3 bałwankach czy przód 3 a tył 2 ??mcgiwerr pisze:Mam poduszki na 3 balwankach.
fajnie się kładzie i na max jak seria optymalnie dobra robota
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
przód i tył na 3 bałwankach czy przód 3 a tył 2 ??mcgiwerr pisze:Mam poduszki na 3 balwankach.
przód i tył na 3 bałwankach czy przód 3 a tył 2 ??blackvagen pisze:mcgiwerr pisze:Mam poduszki na 3 balwankach.
też na takich latammcgiwerr pisze:latam na zaworkach z LPG. Bo koszty za mna przemowily ale musze przyznac za dziala calkiem szybko. No i koszt zaworu to 40 zl a nie 200 a troche ich trzeba.
Tu macie linka jak to dziala.
" onclick="window.open(this.href);return false;
a na jakim położeniu jeździsz na co dzień jak chce się śmigać niżej to 3 bałwanki się szybciej przedrą na tyle. ??mcgiwerr pisze:Przod i tył mam na 3 bałwankach
Te poduszki nie mają opasek. U nas te same poduszki są kompletne z opaskami a cena za nie jest 94,50 pln. Jak ktoś zostanie naszym klientem to możemy rozmawiać o rabatach na inne częścimcgiwerr pisze:Tu macie miechy. Link z ALLEGRO.
http://allegro.pl/miech-poduszka-podnos ... 05957.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wystarczy wejść na naszą stronę http://www.air-ride.pl" onclick="window.open(this.href);return false;. Mamy największy wybór poduszek z Rubeny i wszystkie modele ze Slam Specialties, albo napisz do nas na waiss@waiss.pl jakie masz oczekiwania to coś dobierzemyeMTi pisze:ja ciągle drąże tematu air ride na resorze musze znalesc odpowiednie poduszki gdzie najlepiej szukac poduszek ?
po 1 musisz określić czy chcesz sterować każdym kołem czy przód oska i tył oska..quli pisze:cały czas chodzi mi temat elektrozaworów stosujac zawory 2/2 np. na 1/2 cala to musz zastosowac ich 8szt? po 2 na kolo 4 do napelniana i 4 do opuszczania? a zawory cwtedy 1 na os czy on ma funkcje napelniania i opuszczania? znalazlem zawory 2/2 1/2 cala tyle ze 24V cewki po 80zl dobra cena?a i jeszcze jedno zawor 3/2 ma funkcje napelniania i opuszczania i w tedy tylko po 1 na kolo
dzięki za podpowiedz wolałem zapytać żeby się nie przekonać na własnych błędach zawory mam 1/8 narazie możliwe że w przyszłości będę rozbudowywać na 1/4. weże zbrojone też trzeba zapodać kawałek przy resorze też będę tak robić, lub w oplotach metalowych. tyle ile potrzeba. z poduszki do karoserilukas.g60 pisze:blackvagen, weze dawaj od razu 10mm,nie wazne czy 1/2 czy 1/8,ja zrobiłem bład i dałem 8mm
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości