.
 .[GOLF MK3] VR6 Yellow Cab :) all foto str. 1
Moderator: G0 Karcio
- marcinas1983
- VW Baron 
- Kontakt:
[mk3 VR6] Yellow Cab :) all foto str. 1
Fredi88, dobrze, że poszerzenie auta poszło w parze z wykorzystaniem oryginalnych zderzaków i dopasowaniem ich żeby wszystko miało ręce i nogi  .
 .

.
 .- kler_b
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
Teraz to juz przyjemnosc skladac wszystko do kupy i robic w aucie jak sie tylko zamarzylo, powoli a do celu, bedzie git, nawet mi sie ten zólty zaczyna troche podobac chociaz nigdy nie bylem przekonany do takich kolorków.

VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
kolor 'Pierwsza Liga'   reszta zresztą też
  reszta zresztą też

reszta zresztą też
  reszta zresztą też2,9vr6syncro  viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
						Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolor fajny taka żarowa z niego najbardziej mnie ciekawi efekt końcowy, a pod maska to będzie chyba kładł na kolana...

kozacka maszyna  

Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
						viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Fredi88
- Storm Beige 
- Kontakt:
no... kupilem canona 550d zeby bylo czym robic zdjecia i krecic filmy w sezonie   a tak poza tym to nic... garaz mi przymarzl i fura stoi. jak kumpel znajdzie troche czasu to bede patrzyl silnik wrzucic... mogloby sie zrobic tylko troche cieplej
  a tak poza tym to nic... garaz mi przymarzl i fura stoi. jak kumpel znajdzie troche czasu to bede patrzyl silnik wrzucic... mogloby sie zrobic tylko troche cieplej  

a tak poza tym to nic... garaz mi przymarzl i fura stoi. jak kumpel znajdzie troche czasu to bede patrzyl silnik wrzucic... mogloby sie zrobic tylko troche cieplej
- RafaelloW007
- Forum Master 
coraz bardziej mi sie podoba ta żółć  felgi już wypolerowane?
 felgi już wypolerowane?

felgi już wypolerowane?
 felgi już wypolerowane?- stolniczkow
- Forum Master 
- Kontakt:
Żółty wygląda lepiej niż dobrze  

Dzięki takiemu sprzętowi z pozoru banalne zdjęcie jak to powyżej może cieszyć oko

Fajnie, że zainwestowałeś w aparat. Też się zbieram ale ciągle ważniejsze wydatki są po drodze i trzeba korzystać z pomocy kolegów ze zdjęciamiFredi88 pisze:kupilem canona 550d

Dzięki takiemu sprzętowi z pozoru banalne zdjęcie jak to powyżej może cieszyć oko

Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice

Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice

- Fredi88
- Storm Beige 
- Kontakt:
[GOLF MK3] VR6 Yellow Cab :) all foto str. 1
tak, wczoraj silnik został złożony do końca i auto po kilku próbach odpaliłoLukaszMK4 pisze:mega zaciekawil mnie temat... cos do przodu?

ciągle szukam żółtych węży i kabli w jakiejś przystępniejszej cenie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer 
[GOLF MK3] VR6 Yellow Cab :) all foto str. 1
zagadał   brawo
 brawo  czyli ten sezon zapowiada się dobrze
 czyli ten sezon zapowiada się dobrze   myślę że jak się zrobi ciepło, prace pójdą jak burza
 myślę że jak się zrobi ciepło, prace pójdą jak burza 

brawo
 brawo  czyli ten sezon zapowiada się dobrze
 czyli ten sezon zapowiada się dobrze   myślę że jak się zrobi ciepło, prace pójdą jak burza
 myślę że jak się zrobi ciepło, prace pójdą jak burza 
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6

www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
						jest: Audi 8G cabrio V6

www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]