LINIE K i L W OBD2 MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
juz rozwiazalem problem.
z polaczeniem bylo wszystko ok. okazalo sie mozna zdiagnozowac auto bez zwierania lini K i L
sugerowalem sie badaniem kompatybilnosci z OBD 2 w VAG COM a to auto wcale nie jest kompatybilne z OBD 2
autko zdiagnozowalem i nie mam zadnych bledow. musze jeszcze tylko znalezc jakas stronke z opisem pelnej diagnozy auta. zna ktos moze jakas??
z polaczeniem bylo wszystko ok. okazalo sie mozna zdiagnozowac auto bez zwierania lini K i L
sugerowalem sie badaniem kompatybilnosci z OBD 2 w VAG COM a to auto wcale nie jest kompatybilne z OBD 2

autko zdiagnozowalem i nie mam zadnych bledow. musze jeszcze tylko znalezc jakas stronke z opisem pelnej diagnozy auta. zna ktos moze jakas??
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
no troszeczke na mocy stracil ale glownie chodzi o to ze na 4 biegu drzy silnik przy 2000- 2200 obrotow (niezawsze) i na 5 to samo. poza tym chcialem oblukac co i jak z ta dignoza.
na razie nie moge zrobic dynamicznej diagnozy bo nie dysponuje laptopem. ale jestem w trakcie zalatwiania wizyty w ASO (darmowej) na diagnoze i przegladzik
na razie nie moge zrobic dynamicznej diagnozy bo nie dysponuje laptopem. ale jestem w trakcie zalatwiania wizyty w ASO (darmowej) na diagnoze i przegladzik

Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535