Zegary/rezerwa

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Przemek MK3
Mały gagatek
Mały gagatek

Zegary/rezerwa

Post autor: Przemek MK3 » sob gru 25, 2010 22:29

witam poniewaz po wymontowaniu zegarów w swoim mk3 vario 101km i ustaliłem ze nie mam rezerwy jednak mozliwosci zrobienia brak otworu na zarówke zegary TRW , pytanie moje takie czy zakupujac zegary od seata bo w nich jest rezerwa z tego co czytalem to mozna przełozyc w płytke same bebechy czyli licznik obrotomierz i wskazniki??? bedzie to poprawnie działac jakie to zegary moga byc prosze o jakies numer itp

Awatar użytkownika
hard87
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Zegary/rezerwa

Post autor: hard87 » ndz gru 26, 2010 21:58

zegary do MK3 pasuja z polowki i z Ibizy bez przerobek, jezeli masz wyskalowany zegar z Ibizy tak samo jak w mk3 poco przekładać :chytry:

Przemek MK3
Mały gagatek
Mały gagatek

Re: Zegary/rezerwa

Post autor: Przemek MK3 » pn gru 27, 2010 12:40

hard87 pisze:zegary do MK3 pasuja z polowki i z Ibizy bez przerobek, jezeli masz wyskalowany zegar z Ibizy tak samo jak w mk3 poco przekładać :chytry:
No fakt to teraz powiedz mi po czym poznac które zegary maja rezerwe a które nie firma/model znaki szczególne :D

Awatar użytkownika
hard87
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Zegary/rezerwa

Post autor: hard87 » pn gru 27, 2010 12:45

jezeli chcesz kupic ori licznik z Mk3 gdzie jest rezerwa a nie wiesz czy on tam sie znajduje to jest sposob taki ze patrzysz na licznik pod słońce w ten sposob zobaczysz wszystkie piktogramy na dolnym pasku jak będzie pokazany dystybutor to jestes pewien ze bedzie świecić rezerwa, :bigok:

Przemek MK3
Mały gagatek
Mały gagatek

Re: Zegary/rezerwa

Post autor: Przemek MK3 » pn gru 27, 2010 13:29

hard87 pisze:jezeli chcesz kupic ori licznik z Mk3 gdzie jest rezerwa a nie wiesz czy on tam sie znajduje to jest sposob taki ze patrzysz na licznik pod słońce w ten sposob zobaczysz wszystkie piktogramy na dolnym pasku jak będzie pokazany dystybutor to jestes pewien ze bedzie świecić rezerwa, :bigok:
no tak ale zamierzam kupic przez allegro a ze zdjec ciezko poznac ;/

Awatar użytkownika
hard87
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Zegary/rezerwa

Post autor: hard87 » pn gru 27, 2010 14:09

no to poproś kolesia zeby ci zrobil fotki tak żeby było widać piktogramy nie musza byc podświetlone

Awatar użytkownika
Johnatan
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Zegary/rezerwa

Post autor: Johnatan » pn gru 27, 2010 22:29

Rezerwa to najgłupsza rzecz na świecie. Jestem szczesliwym posiadaczem mk2 ktory nie ma żadnej durnej lampki. Mój ojciec ma seata cordobe vario 97r i tam jest ona.. i jest to okropnie wkurzające.. mi tam wskazówka wystarczy na to żebym wiedział keidy tankowac :)

http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”