Poszarpany fragment tapicerki.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam!
Gdy kupiłem mojego golfa IV we wrześniu jeszcze się za to nie zabrałem aż wstyd. Chodzi tu o naprawę tapicerki kierowcy. Jest przetarta niemal do gąbki (jak widać na zdjęciu). Czy ktoś wie gdzie tanio naprawię NAJLEPIEJ w kujawsko-pomorskim tą tapicerkę? Wiem, że koło mojego miasta jest JAVA CAR DESIGN ale podejrzewam, że jakbym poszedł do nich z takim problemem to albo 1 wyśmiali by mnie albo 2 wzieli ogromną sumę. Wstyd aż tak jeździć więc muszę jak najszybciej to naprawić. Z góry dziękuję za odpowiedź
Szukaj gości co obijają meble. Robią po taniości (o ile tak chcesz) i jakość nie jest tragiczna
Można też ściągnąć szmatę i zanieść do krawcowej
Można też ściągnąć szmatę i zanieść do krawcowej
Re: Poszarpany fragment tapicerki.
To swoją drogą. Fotele niewiele kosztująwron pisze:Ja bym tego nie cerował tylko szukał takich foteli na allegro
- Paweł Marek
- V.I.P.
jest aukcja na allegro gościa który ma oryginalne materiały do VW, kupisz kawałek za 25 zeta, kobita obszyje i git
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Dokładnie,myślę że pojedyńczy fotel można za stówę kupić spokojnie...wron pisze:Ja bym tego nie cerował tylko szukał takich foteli na allegro
- Paweł Marek
- V.I.P.
150 do mk3 w nienajlepszym stanie. Sam szukałem do Vento bo ten sam problem mam i guzik. Dlatego żonka dostaje szansę. Jak zrobi będa fotki przed i po robocie.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
ale tak jak kolega pisal,jest osoba co sprzedaje oryginalne materialy do vw. kupisz tyle ile potrzebujesz,dajesz do krawcowej czy gdzies i ci ladnie zrobią. nizej daje link
http://allegro.pl/material-fotela-vw-go ... 86872.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/material-fotela-vw-go ... 86872.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Viriss
- Diesel Power
- Auto: Audi
- Silnik: 1z
Ja u tapicera za wymianę takiego kawałka zapłaciłem szalone 25 zł i nie widać że było coś robione. Oczywiście fotel sam sobie rozebrałem.