a no alarm mam oryginalnie...
tzn nie wiem czy oryginalnie ale jest...
ale dzieki ;D jak cośto firmęwezme pod uwagęskoro sprawdzona
brak pilota centralnego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
brak pilota centralnego
a po czym wnioskujesz że masz alarm ??
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
- koczyk
- Użytkownik
- Kontakt:
brak pilota centralnego
napewno nie masz alarmu dokladanego poniewaz rozbrajasz go z kluczyka, i ten alarm nic nie da bo lamakiem otwierasz auto tak samo jak z klucza, wiec nie zkladaj sterownika tylko alarm ! schemat do golfa znajdziesz na forum bez problemu, jak bedziesz chcial jakis alarm lepszy z syrenka z wlasnym zasilaniem, ultradzwiekami, to pisz na PW mam takie alarmy scyzoryki, moge rowniez sprzedac cos co jest tylko dla warsztatow i tego nie dostaniesz mowie o polskich alarmach a nie made in china gdzie za pol roku moze nie byc juz firmy a piloty dostac to koszmar
Re: brak pilota centralnego
wnioskuje to po tym,ze samochod wyje jak np zasune samochod a zostawie odsunięty bagaznik... kiedy otwieram bagaznik alarm wyje....martinezz123 pisze:a po czym wnioskujesz że masz alarm ??
kiedy jeszcze dziala alarm to nie mam pojecia.... samochod kupilem niedawno a przy takiej pogodzie jakos mnie nie ciagnie zeby tam wszystko w nim oblukac jak nalezy...