Adrian1989 pisze:fota jak z fotoradaru
Zgadzam sie
Moderator: G0 Karcio
A ja tam cały rok na tym samym setupie śmigam Jedynie koła zmieniam. Na tą zimę miałem też hokej wąski zakładać ale olałem i śmigam na szerokim ori hokej jest niezniszczalny Inna sprawa że żal trochę auta na taką pogodę, trzeba się dorobić dupowoza....POOREK pisze:jeździ, jest max use bo auto nie jest tylko zlotowe, a potrzebne mi jest na codzień do normalnego funkcjonowania jest rozebrane ze wszystkiego czego się da, miny znajomych - bezcenne ale słońca na codzień nie ma, co się golfa umyje to zaraz jest w syfie z dróg... niezbyt ciekawie to wygląda przecież...
w każdym razie wydaje mi się że nie masz takiej gleby jak ja u siebie rok temu jak było niżej niż w tą zimę nie raz zdarzyło mi się potrzeć progami po jakimś lodzie lub zmrożonym śniegu jak gdzieś się chciałem wbić... albo zdarzało się całym podwoziem szurać na osiedlach, gdzie były głęboko wyjeżdżone koleiny na jakieś kilka cm więc jakby nie było trzeba było gewinde ruszyć, sam przyznasz a graty tupu hokej, dokładki, grill, blendy itp itd lepiej zdjąć bo nigdy nic z zimą nie wiadomo jaki bałwan się oprze o twój dorobek poza tym szkoda tego wszystkiego na tą sól.. właśnie wyglądałem przez okno 2h temu i znowu ktoś komuś błotnik cały przerysował przez te mijanki na milimetry w zimę... ostrożności nigdy za wiele, a strzeżonego Pan Bóg strzeże jeść nie woła, niech leży w garażu co ma leżeć z resztą i tak ma być seria na 2011stolniczkow pisze:A ja tam cały rok na tym samym setupie śmigam Jedynie koła zmieniam. Na tą zimę miałem też hokej wąski zakładać ale olałem i śmigam na szerokim ori hokej jest niezniszczalny Inna sprawa że żal trochę auta na taką pogodę, trzeba się dorobić dupowoza....POOREK pisze:jeździ, jest max use bo auto nie jest tylko zlotowe, a potrzebne mi jest na codzień do normalnego funkcjonowania jest rozebrane ze wszystkiego czego się da, miny znajomych - bezcenne ale słońca na codzień nie ma, co się golfa umyje to zaraz jest w syfie z dróg... niezbyt ciekawie to wygląda przecież...
też mi kiedyś przemknął ten pomysł przez głowę, ale jak obszywać to grzane recaro z podłokietnikiem i zagłówkami z tyłuFrykas pisze:tak sobie pomyslalem ze do tych czerwonych kol pasowala by wisniowa skora w srodku
pisałem że będzie seria, ale żebym nie był nieugięty... coś tam może się zbiera, na razie nie ma się czym chwalićarturkw pisze:hehe wiśniowa skóra:) bedzie w aucie jak w agencji a co tam ogólnie słychać jakieś zbieranie gratów na sezon czy cos?
hehehe ... tyle na ten temat Będzie ładna seria na sezonarturkw pisze: .. jakieś zbieranie gratów na sezon czy cos?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości