Witam.
Mam problem z kontrolka airbag w moim golfiku ... Mialem mala stluczke przodem troszeczke podluznice sie wygiely jedna do srodka a druga do zewnatrz poszla naprawialem owa szkode w zasadzie wymienilem przedni pas chlodnica zderzak gril lapmy kierunki itp... Ktoregos razu jechalem wszystko bylo ok troszeczke popadalo i wpadlem w dziurke i zaswiecila mi sie kontrolka od swiec zarowych !! po czym zgasilem samochod i poszedlem zobaczyc czy pod maska wszystko ok moze cos sie stalo pomyslem po czym spalil mi sie bezpiecznik od swiec zarowych pod maska 50A ale zaswiecila mi sie kontrolka od airbagu i nie chce zgasnac do tej pory odlaczylem ja bo mnie troszeczke denerwowalo to ze sie swieci moze ktos sie spodkal z podobna sytuacja i chcialby sie podzielic ze mna informacja co moze byc nie tak ???
Pozdrawiam
1Z 90 ps fell the power:)
Kontrolka AIRBAG 1Z
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kontrolka AIRBAG 1Z
pod kompa trza podpiąć i skasować błąd...ewentualnie usunąć usterkę którą komp wskaże
-
- Nowicjusz
Kontrolka AIRBAG 1Z
Wlasnie i tu jest problem po zaswieceniu swiec podpiolem pod vasa nie wskazal bledu pozniej podpialem pod tego malego vaga i wyskoczyl blad otwarcia iglicy swiecy zarowej !! dziwne pierwsze slyszalem skasowalem i gitara ale kontrolka dalej sie swieci mysle ze moze poszedl czujnik na podluznicy i dlatego moze sie swieci albo wody dostal ... pozdrawiam )
All that fast is not visible .....
I like driving fast
I like driving fast
Kontrolka AIRBAG 1Z
Dobrze by było gdybyś kod usterki odczytał vagiem 311 naprzykład. Jeżeli korzystasz z "polski vag" to tam tłumaczenie niektórych błędów pozostawia wiele do życzenia pozdro
Numquam Desperaveris...