Zaciski Golf II GTI 16 V
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zaciski Golf II GTI 16 V
Witam ! mam takie pytanko siadły mi zacinki tylne lewy i prawy i nie mam wg hamulców i nie ma żadnego zestawu naprawczego podobno aby je zregenerowac. Podobno zaciski od MK IV podejda czy to prawda bo nie chce kupic czegos co nie bedzie pasowało i orientacyjnie jaki takowych zaciskow jest koszt? pozdrawiam i dzieki za pomoc
- barteKKK03
- V.I.P.
Zaciski Golf II GTI 16 V
Dokładnie, aluminiowe zaciski z MK4... jedyne co trzeba dorobić to takie przejściówki do przewodów hamulcowych.
Re: Zaciski Golf II GTI 16 V
aha a dużo roboty jest z ta przeróbka?? czy tez trzeba wymienic jarzma do kompletu i wtedy bedzie idealnie pasowało??? a koszt orientujesz sie jaki jest?
- juro
- Użytkownik
- Kontakt:
Zaciski Golf II GTI 16 V
Dlaczego nie ma zestawu naprawczego, pewnie że jest zależy tylko od średnicy tłoczka 36 czy 38 mm
Re: Zaciski Golf II GTI 16 V
jak sie pytałem w 3 sklepach powiedzieli ze nie ma to ja juz wtedy nie wiem co jest grane
- tomek mk2 BDE
- sex cylinder
Zaciski Golf II GTI 16 V
pasuja zaciski od passata b3, b4, golf3, golf2 gt. praktycznie na kazdym wiekszym szrocie dostaniesz. mi udalo sie kupic caly komplet(tarcze, zaciski,czopy) za 80zl