jakaś audiczka w s-linie ale co to będzie i kiedy bedzie to sam nie wiem, bo na razie jeszcze nawet ogłoszenia nie wystawiłem z golfem.czajaa22 pisze:oj tam gadasz, a na co myślałeś już?

Moderator: G0 Karcio
jakaś audiczka w s-linie ale co to będzie i kiedy bedzie to sam nie wiem, bo na razie jeszcze nawet ogłoszenia nie wystawiłem z golfem.czajaa22 pisze:oj tam gadasz, a na co myślałeś już?
Jak jade 100-120 km/h to pali ok 6 litrów. jak troche sie powciska na trasie to 7-7,5 litra.mef13337 pisze:siems. : )
powiedz, co ze spalaniem? miasto/trasa/gdy noga jest cięższa niż powinna. a chyba przy tej mocy taka jest zawsze xD?
w baku jak ciśniesz nie powstają czasem żadne wiry, bo tak pije? :>
pozdrawiam
Przyspieszenia nie mierzyłem nigdy, a na maxa jechałem ok 245 km/h. Do 230km/h rozpedza się bez problemów potem juz znacznie wolniejmef13337 pisze:a przyspieszenie do 100? v-max? :>
książkowy przykład odgrzebania "na siłe"marcysg79 pisze:No fajnie sie prezentuje
i kopiuj/wklej w 10 ostatnich projektachSebek pisze: marcysg79 napisał(a):No fajnie sie prezentuje
książkowy przykład odgrzebania "na siłe"
M_ziPL pisze:i kopiuj/wklej w 10 ostatnich projektachSebek pisze: marcysg79 napisał(a):No fajnie sie prezentuje
książkowy przykład odgrzebania "na siłe"
Dobra furaPonior pisze:Nowe autko w rodzinie:
Tdi 3.0 quattroBLIND pisze:Dobra fura ale co pod maską
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości