[GOLF MK4] by szczep, KW_Lorinser_WOB_Hella_US'y
Moderator: G0 Karcio
[MK4] by szczep
Ja ostatnio patrzyłem za 215/35 ( tak jak Adrian mi mówiłeś) no i fajnie leżą:
Można pomyśleć nad takim czymś
Można pomyśleć nad takim czymś
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
[MK4] by szczep
truckman tylko na jekiej one szerokosci leza na tym zdjeciu? Nie powiem bo na tyrestrech jest troche tego i oblukac mozna. Ja wlasnie biore pod uwage wyzej wymienione 205/40 albo ewent. 215/35. Jak na zlosc na tyrestrechu jest tylko jedno z 205/40/18
[MK4] by szczep
sagano88, jeśli to jest fela Remika to Artec L ma na tyle 9,5J
jak nie ma 205/40/18 na 8J to podobnie wygląda 195/40 na 7,5J
dziś wpadły pierścienie centrujące 82.0 --> 66.6, więc trzeba tylko kupić wentylki i oponki naciągnąć
jak nie ma 205/40/18 na 8J to podobnie wygląda 195/40 na 7,5J
dziś wpadły pierścienie centrujące 82.0 --> 66.6, więc trzeba tylko kupić wentylki i oponki naciągnąć
Re: [MK4] by szczep
W sumie to dalej jest 215, gdzie przy 225 ledwie co widać naciąg. ale to dobrze, bo to oznacza ze na 8,5 ja bylo by mniej ekstremalnieszczep pisze:truckman, jak na 8,5J trochę za bardzo ta oponka opięta
[MK4] by szczep
ostatnio coś zaczęło się tłuc na dziurach od strony kierowcy, dziś wyciągnąłem gwint i wyszło na to że wkład się wylał, całe szczęście że zimą a nie w sezonie teraz cieszę się jazdą na seryjnym zawiasie z przodu tył poszedł na max do góry po rozmowie z Nagengast gwint może być zregenerowany w kilka dni za cenę 300zł od wkładu, wysłałem również meil w sprawie nowych wkładów AL-KO Sport i czekam na odpowiedź odnośnie kosztów
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
[MK4] by szczep
a smiales sie ze mnie ze na serii latal teraz przez zime a tu psikus auto ci wykrecilo
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[MK4] by szczep
tak sobie ostatnio zacząłem przeglądać Twój topic i powiem Ci, że nieźle siedział jeszcze na tych RC
[MK4] by szczep
KoVal90, jakoś siedział, więcej się nie dało pokręcić bo ośka opierała się na podłużnicy ,a zapas gwintu jeszcze był
właśnie wysłałem zawias do "Nagengast" na reanimację, pozostaje teraz tylko czekać aż zrobią i odeślą
właśnie wysłałem zawias do "Nagengast" na reanimację, pozostaje teraz tylko czekać aż zrobią i odeślą
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[MK4] by szczep
mnie też to czeka w moim KW... zobaczymyszczep pisze:właśnie wysłałem zawias do "Nagengast" na reanimację, pozostaje teraz tylko czekać aż zrobią i odeślą