da się coś zrobić z sdi?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
da się coś zrobić z sdi?
Witam mam pytanko da się jakoś "podkręcić" SDI? nie wymagam cudów i robienia wyscigówki...
czerwone jest szybsze...! mój BYŁY karaVWanik:) viewtopic.php?p=2452282#2452282
kolejny karawan...viewtopic.php?f=91&t=442626
da się coś zrobić z sdi?
temat do zamknięcia.
sdi wiele nie wyciśniesz tylko kilka psow ale to nie opłacalny zabieg.
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
obecny KwiatkoVWóz
Re: da się coś zrobić z sdi?
aha ok dzięki myślałem że da rade tak do ok 85.. ale jak nie to szkoda zabawy dzięki zamykamy.arturkw pisze:temat do zamknięcia.
da się coś zrobić z sdi?
Da się programem coś wyciągnać, pytanie czy rzeczywiście masz SDI czy czystego klekota
da się coś zrobić z sdi?
bardzo niewiele./toffic pisze:Da się programem coś wyciągnać,
obecny KwiatkoVWóz
obecny KwiatkoVWóz
- Ceglarz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
da się coś zrobić z sdi?
arturkw, Co Ty takie teraz krzykliwy jesteś? Wszystko byś zamykał, a jeszcze jakiś czas temu sam codziennie produkowałeś nowe tematy z pytaniami odnośnie "przyszłych/niedoszłych modów" więc bądź bardziej wyrozumiały.
Mówi rdza do rdzy: POLONEZA czas zacząć... [img]http://foolstown.com/sm/ura1.gif[/img]
- Tom3czek17
- Mały gagatek
- Kontakt:
da się coś zrobić z sdi?
popieram przedmówce kozaczysz tutaj jakbyś nie wiadomo kim był, każdy z nas kiedyś zaczynał przygodę z forum i zakładał tematy na które można było znaleźć sporo info w tym miedzy innymi Ty. Jak tak dalej pójdzie to nie długo nikt nie będzie zakładał tu konta i udzielał sie na forum.
Re: da się coś zrobić z sdi?
softem jakieś 10 PS i 15-20 Nm ...promader pisze:Witam mam pytanko da się jakoś "podkręcić" SDI? nie wymagam cudów i robienia wyscigówki...
da się coś zrobić z sdi?
nie czemu ja rozumiem ze moze mi sie tez zdarzyło założyć temat który juz gdzieś kiedyś byl , ale jeżeli średnio co 2 dni powstaje temat o swampie pd do mk2 to juz rzuca sie to w oczy wiec gdybym mial możliwość to bym zamykał.Ceglarz pisze:arturkw, Co Ty takie teraz krzykliwy jesteś?
nie przesadzaj. a co do moich tematów to i tak nikt nie potrafil na nie udzielić odpowiedzi a w zawartych tematach nie było o tym mowy czego szukałem wiec zakładałem tematy. i moje tematy tez blokowali a wiesz czego sie nauczyłem szukać!Ceglarz pisze:a jeszcze jakiś czas temu sam codziennie produkowałeś nowe tematy z pytaniami odnośnie "przyszłych/niedoszłych modów" więc bądź bardziej wyrozumiały.
2 sekundy pisania
http://www.google.pl/custom?domains=for ... cof=&hl=pl" onclick="window.open(this.href);return false;
tak ale to forum juz ma wiele informacji i nie potrzeba mu dodatkowych dublujących sie kilkanaście tematów o tym samym, zauważ ze temty zakładane sa przez ludzie którzy piszą na szybcika posta często z błędami żeby uzyskać szybko info a w szukajce mozna wiele znaleźć. i po to jest forum do wyrażania swoich opinii, a czy kozacze... to twoja opinia ja tak nie uważam, możesz albo sie przyzwyczaić albo nie czytać.Tom3czek17 pisze:popieram przedmówce kozaczysz tutaj jakbyś nie wiadomo kim był, każdy z nas kiedyś zaczynał przygodę z forum i zakładał tematy na które można było znaleźć sporo info w tym miedzy innymi Ty. Jak tak dalej pójdzie to nie długo nikt nie będzie zakładał tu konta i udzielał sie na forum.
obecny KwiatkoVWóz
obecny KwiatkoVWóz
da się coś zrobić z sdi?
konkretnie chodziło mi o takie auto http://allegro.pl/vw-golf-4-2004-rok-1- ... 08181.html
p.s. trochę szukałem po forum ale jakiś wyjątkowych konkretów nie znalazłem (nie twierdzę że ich nie ma) a tu już mam parę trafnych odpowiedzi za które dzięki koledzy
p.s. trochę szukałem po forum ale jakiś wyjątkowych konkretów nie znalazłem (nie twierdzę że ich nie ma) a tu już mam parę trafnych odpowiedzi za które dzięki koledzy
da się coś zrobić z sdi?
Ceglarz pisze:arturkw, Co Ty takie teraz krzykliwy jesteś? Wszystko byś zamykał, a jeszcze jakiś czas temu sam codziennie produkowałeś nowe tematy z pytaniami odnośnie "przyszłych/niedoszłych modów" więc bądź bardziej wyrozumiały.
+1
to samo miałem napisac
promader, było juz o tym na forum... z SDI nic nie zrobisz wszak to skrót od Szybciej Dojedziesz Ikarusem
5 moze 10KM wiecej ale bedzie poddymiał... SDI jest do tyrania a nie do osiągów
da się coś zrobić z sdi?
zamykam, bo temat stary jak świat a kłócić sie idźcie gdzie indziej
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...