Powiedz mi czy to metalowe kółko które przykleja się na szybe a do niego wsuwa lustro ma na sobie klej jak sie kupuje nowe? Bo ja je mam używke i nie wiem czy kleic na kleju do szyb czy kupić nowe z klejem...
Moderator: G0 Karcio
no proszę nawet koreczek z r8 się pojawiagluszcz pisze:Z serii likwidujemy druty w aucie z małym +...szyba pod czujnik i lustro już w aucie![]()
na czole !radas8412 pisze:Tylko nie pisz że ten emblemacik exclusive wyląduje gdzieś na karoserii....
u gonrada ;] ;]KonradzikIV pisze:na czole !![]()
![]()
znczek bedzie w środku albo go nie będzie zobaczymy ...wpadł mi w oko i kupiłemKonradzikIV pisze: radas8412 napisał(a):Tylko nie pisz że ten emblemacik exclusive wyląduje gdzieś na karoserii....
na czole !![]()
![]()
gluszcz pisze: Tymczasem dotarł budzik R/SE od DIAGIEGO piekna robota miszczuhttp://www.diagi.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kiedyś trzeba było podjąć ta decyzjęSebek pisze:co ty za opis miales na gg...w ktorym widniala kwota 28.000PLN ??
oby trzymam za słowo poza tym wiadomo co będzie dalej wiec i forum będzienie uciekam z forum
gluszcz pisze:nie uciekam z forum
W sumie RS4 Avant to też VAG, więc po co zmieniaćczajaa22 pisze:oby trzymam za słowo poza tym wiadomo co będzie dalej wiec i forum będzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości