VW Passat B4 Variant 2.0 115KM
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Witam. Tym się poruszam, nie jest to może golf, ale dla mnie ważne jest by auto było duże . Zdjęcia są troszkę stare i brzydkie kadry, ale w przyszłości postaram się inne wstawić. Życzę miłej lektury.
VW Passat B4 Variant:
Nie mam pojęcia jaka to jest wersja, podejrzewam GT.
Silnik:
2.0 115KM [oznaczenie 2E] czysta benzyna, bez gazu, poprzedni właściciel założył rozpórkę na kielichy z przodu, pokażę ją kiedy indziej. Nie narzekam na osiągi, ale zaczyna mi brakować mocy
Hamulce:
Przód tarczowe wentylowane, tył tarczowe
Zawieszenie:
seria
Koła:
Oryginalne felgi volkswagena.
Inne:
Grill od Kamei.
Wyposażenie:
Podgrzewane przednie fotele
ABS
2x airbag
Elek. szyberdach
Centralny zamek z domykaniem szyberdachu
Światła przeciwmgielne przód i tył.
Fotosy:
Ponieważ tym autem, porusza się również mój ojciec, nie będzie ono modyfikowane... W niedalekiej przyszłości zamierzam zakupić drugiego passata, może z mocniejszym silnikiem.
Ponieważ zajmuję się grafiką, stworzyłem projekt paszczaka. Może kiedyś coś takiego mi wyjdzie.
VW Passat B4 Variant:
Nie mam pojęcia jaka to jest wersja, podejrzewam GT.
Silnik:
2.0 115KM [oznaczenie 2E] czysta benzyna, bez gazu, poprzedni właściciel założył rozpórkę na kielichy z przodu, pokażę ją kiedy indziej. Nie narzekam na osiągi, ale zaczyna mi brakować mocy
Hamulce:
Przód tarczowe wentylowane, tył tarczowe
Zawieszenie:
seria
Koła:
Oryginalne felgi volkswagena.
Inne:
Grill od Kamei.
Wyposażenie:
Podgrzewane przednie fotele
ABS
2x airbag
Elek. szyberdach
Centralny zamek z domykaniem szyberdachu
Światła przeciwmgielne przód i tył.
Fotosy:
Ponieważ tym autem, porusza się również mój ojciec, nie będzie ono modyfikowane... W niedalekiej przyszłości zamierzam zakupić drugiego passata, może z mocniejszym silnikiem.
Ponieważ zajmuję się grafiką, stworzyłem projekt paszczaka. Może kiedyś coś takiego mi wyjdzie.
Ostatnio zmieniony czw gru 16, 2010 06:41 przez wastegate, łącznie zmieniany 1 raz.
Skoro nie będzie modyfikowany a chcesz kupić drugiego to radzę kup z klimą i elektryką
a w tym życzę oczywiście bezawaryjności
a w tym życzę oczywiście bezawaryjności
Czy ja wiem, czy ta klima taka przydatna Tylko wydatki na nią , ale elektryka jak najbardziej przydatna , mam nadzieję, że zimą będzie działać .
wastegate, przydatna, nawet bardzo. Jak ktoś miał auto z klimą to bez nie chce
Wygląd jak na tym VT jest trochę kontrowersyjny... front jak w corrado i ful gładkie powierzchnie
Ale to twoje aut i ma się tobie podobać, Pozdr
Ale to twoje aut i ma się tobie podobać, Pozdr
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
- binekbnk
- Grupa Podlasie
- Kontakt:
Witamy Jaśfina w naszych skromnych progach, kupuj szybciej swoja fure i wtedy działaj
ps. uzupełnij informacje w profilu... dodaj więcej fotek
ps. uzupełnij informacje w profilu... dodaj więcej fotek
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jedna rzecz przykuła moją uwagę na VT - grill.... ciekawe, jakby to wyglądało w realu...
Co do klimy - ja mam climatronic, na jesień rozleciała mi się chłodnica i już nie wymieniałem na zimę. Klimy mi brakowało strasznie w te ostatnie ciepłe dni. Więc dobrze się zastanów nad nią, bo warto.
Co do klimy - ja mam climatronic, na jesień rozleciała mi się chłodnica i już nie wymieniałem na zimę. Klimy mi brakowało strasznie w te ostatnie ciepłe dni. Więc dobrze się zastanów nad nią, bo warto.
Moim zdaniem b4 to najbardziej udany passek ze wszystkich generacji. Ma w sobie diabła
Mój kibel R32 wsadzamy Vortecha=======>
jedni kupują coraz nowsze, a drudzy coraz starsze
SWAPY 6v, 8v, 10v, 12v, 16v, 20v 24v i inne cuda
Ty weź teraz fotki rób, jak passat w śniegu non stop . Grill jest zapożyczony z Vento. Ciekawi mnie właśnie opcja jakby to wyglądało, gdyby wyrównać te miejsce, z zaślepek przy światłach i dopasować jakoś grill z Venciaka . Światła oczywiście nie byłyby niebieskie .
Wracając do klimy, otworzę szybera na maxa i ładnie dmucha do środka
Wracając do klimy, otworzę szybera na maxa i ładnie dmucha do środka
Czy ja wiem, nie jest tak źle . Tylko ten grill cholerny mi nie pasuje, po co te ramiona do maski... Żeby po całości poszedł, to by jak venciak wyglądał i by elegancko było.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Rzeźby trochę będzie, nie ma co, ale jak to dokładnie i estetycznie zrobisz, będzie kosa!
- binekbnk
- Grupa Podlasie
- Kontakt:
- elpiotrek
- Forum Master
ten passek jest fajny:D skoro i tak chcesz zmieniac to szukaj takiego zeby byl i z elktryka i climą:)