Koło weszlo bardziej pod nadkole
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Witam mam seryjne zawieszenie po dzisiejszej przejażdżce po zasnieżonych drogach zwrócilem uwage ze tylne prawo kolo poszlo mi bardziej pod blotnik, mysle ze to raczej pekła sprezyna no bo cóz tam innego moze wpływać na unoszenie auta no chyba ze padniety amortyzator, co o tym sadzicie koledzy
- bosssmannn
- Nowicjusz
jeżeli wcześniej amorek juz był słaby to możliwe że padł. nie rozwalają sie one od tak.
spężyna? jak spojrzysz to będziesz widział.
spężyna? jak spojrzysz to będziesz widział.
-
- Mały gagatek
witam po nocy auto wstalo , ale jak przejechalem pare metrów jak mi dobilo na policjancie tak kolo spowrotem mi sie schowalo, sprezyne patrzylem siedzi sztywno i wyglada na całą , mysle ze to wina amortyzatora który nie odbija
Amortyzator tylko trzyma koło przy asfalcie, jego zadaniem jest nie pozwolić oponie oderwać sie od jezdni Obstawiałbym sprężyne.
Pan Bóg dał nam nogi po to, żebyśmy mogli dojść tam, gdzie nie dojedziemy na glebie.
-
- Mały gagatek
Re: Koło weszlo bardziej pod nadkole
I bardzo dobrze myślałeś. Czasami amor potrafi sie uszkodzić i po schowaniu nie chce wyjść tym samym efekt jak u Ciebie. Amor do wymianywraclaguna pisze:to juz sam nie wiem, myslalem o amorku
Wysłane z "notatnik" NOKIA 3410
-
- Mały gagatek