przepustnica ABF
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
przepustnica ABF
czy jest mozliwosc zalozyc jakas wieksza przepustnice do ABF-a tzn. podpasowac od innego VW zeby byla o wiekszej srednicy a cala reszta jak mocowania i podlaczenie elektryczne zostalo oryginalne?
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
z VRa, ale roznica jest minimalna i zalozenie wiekszej nie da nic poza komfortem psychicznym.
pzdr.
pzdr.
DIGITUN.PL
chiptuning wszystkie marki
2.7 bit 860km E85 ,leon 2.0T 630km , audi 2 -2.2T 616km, 1.8T AGU 400km , VR6 914km , 2.0 TFSI 460km
16V digi g60 - 370hp , VR6 TURBO na ori ecu - custom remap pod E85
605-443-665
GG: 2615761
chiptuning wszystkie marki
2.7 bit 860km E85 ,leon 2.0T 630km , audi 2 -2.2T 616km, 1.8T AGU 400km , VR6 914km , 2.0 TFSI 460km
16V digi g60 - 370hp , VR6 TURBO na ori ecu - custom remap pod E85
605-443-665
GG: 2615761
a kto powiedzial ze sama przepustnica......... proste ze nie rozumiesz bo nie wiesz co jest zrobione w sinliku.silent_rob pisze:a co miala by dac sama wieksza przpeustnica bo nierozumiem koncepcji
dzieki GTO myslalem ze jest cos lepszego niz minimalna roznica, na hamowni dali mi numer do goscia co dorabia przepustnice ale myslalem ze da rade w latwiejszy sposob
dzieki
pozdro.
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
pduren pisze:a kto powiedzial ze sama przepustnica......... proste ze nie rozumiesz bo nie wiesz co jest zrobione w sinliku.silent_rob pisze:a co miala by dac sama wieksza przpeustnica bo nierozumiem koncepcji
dzieki GTO myslalem ze jest cos lepszego niz minimalna roznica, na hamowni dali mi numer do goscia co dorabia przepustnice ale myslalem ze da rade w latwiejszy sposob
dzieki
pozdro.
sam powiedziales ze sama przepustnica , nie napisales ze inne rzeczy tez wiec skad moglem wiedziec ??

spoko
nie rozpisywalem sie o calej historii przeróbek silnika, ktos doradzil mi, ze potzrebuje wieksza pzepustnice wiec szukam nie wymagam od kazdego kto mnie nie zna zgadywania co zrobilem w silniku i nie pytalem co da sama przepustnica w ABF-ie.
nie wazne nie lubie kłótni na forum i zbędnych kometarzy....
pozdro
nie rozpisywalem sie o calej historii przeróbek silnika, ktos doradzil mi, ze potzrebuje wieksza pzepustnice wiec szukam nie wymagam od kazdego kto mnie nie zna zgadywania co zrobilem w silniku i nie pytalem co da sama przepustnica w ABF-ie.
nie wazne nie lubie kłótni na forum i zbędnych kometarzy....
pozdro
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: