Swiece Raz Grzeja Raz Nie POMOCY
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam mam maly problem jestem posiadaczem golfa III 1.9 TD doslownie 2 miesiace temu wymienilem swiece bylo wszystko ok od jakiegos czasu czasami swiece nie grzeja auto niechce odpalic po wielkich mekkach krecenia odpala wymienilem bezpieczniki w automacie od grzania swiec wiecej pomyslów nie ma wniosek jeden Swiece nie zawsze grzeja DLACZEGO dzieki z gory za pomoc.
masz na myśli bezpiecznik na ścianie grodziowej i przekaźnik nad bezpiecznikami w kabinie?Samon8989 pisze:wymienilem bezpieczniki w automacie od grzania swiec
a jak nie mozesz odpalić to przekaźnik cyka?
Lepiej mieć brzuch od piwa, niż garb od roboty :)
tzn wymienilem ten na scianie grodziowej a co do przekaznikow to nie wiem ktory jest od swiec przekaznik nie cyka sprawdzalem czy dochodzi prad do swiec i dochodzi normlalnie
Re: Swiece Raz Grzeja Raz Nie POMOCY
Może pomoże.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Mały gagatek
w aucie bez klimy sterowanie silnikiem i przekaźnik 109 jest również w pozycji R3 czy R2?
koledzy zauwazylem jeszcze jedna kwestie nawet gdy swiece grzeja nie slychac tego cykniecia przy wylazaniu sie kontrolki od grzania swiec ??
No bo wyłączenie się kontrolki grzania świec nie znaczy, że świece przestają grzać. Pyknięcie przekaźnika jesk ok 10-15 sek po zgaśnięciu kontrolki grzania świec.
Lepiej mieć brzuch od piwa, niż garb od roboty :)
a mam jeszcze pytanko o jakiej mocy powinien byc bezpieczniki ten co znajduje sie na czolowej sciance ten niby automat od grzania swiec bo ja mam zalozony 30A i czy to jest dobry czy nie ???