By było extra! w sam raz zajęcie na zimę...RafaelloW007 pisze:swapuj dziada na TDI, bedziesz zadowolony
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
no na pewno nie na tą swap jest gdzieś tam w głowie ale chyba mocna benzyna mi w głowie siedzi bardziej ale TDI, nie głupia sprawa również pamiętajcie że tam gdzie zaczyna się pasja kończy się ekonomia sam nie wiem...
właśnie wróciłem z garażu, podciągnąłem sobie ręczny i wielkie podziękowania ponownie dla RZT za pomoc i mile spędzony czas jak się sam dorwał do tych gum stabilizatora to nie dał mi się dotknąć, więcej go nie wpuszczę do kanału w każdym razie, jakby nie było, pomógł mi z jedną rzeczą czego bym sam nie zrobił, mianowicie pojawiły się dwie małe dziurki w wydechu końcowym, na które trafiliśmy przez przypadek zostały ładnie zaspawane i dzięki wielkie za to spawanko w gruncie rzeczy żeby wyjąć wydech końcowy trzeba wykręcać amory tylne z górnych mocowań na seryjnym zawiasie koła by ładnie opadły razem z belką, a tak nad belką wydech wyjść nie chce gewinde ma taką sztywność i krótki skok że koła zamiast zostać na ziemi, idą w górę więc zawias do rozmontowania jakby ktoś kiedyś próbował takich zabiegów
pozdrawiam
właśnie wróciłem z garażu, podciągnąłem sobie ręczny i wielkie podziękowania ponownie dla RZT za pomoc i mile spędzony czas jak się sam dorwał do tych gum stabilizatora to nie dał mi się dotknąć, więcej go nie wpuszczę do kanału w każdym razie, jakby nie było, pomógł mi z jedną rzeczą czego bym sam nie zrobił, mianowicie pojawiły się dwie małe dziurki w wydechu końcowym, na które trafiliśmy przez przypadek zostały ładnie zaspawane i dzięki wielkie za to spawanko w gruncie rzeczy żeby wyjąć wydech końcowy trzeba wykręcać amory tylne z górnych mocowań na seryjnym zawiasie koła by ładnie opadły razem z belką, a tak nad belką wydech wyjść nie chce gewinde ma taką sztywność i krótki skok że koła zamiast zostać na ziemi, idą w górę więc zawias do rozmontowania jakby ktoś kiedyś próbował takich zabiegów
pozdrawiam
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
Fuck The Fuel EconomyPOOREK pisze:pamiętajcie że tam gdzie zaczyna się pasja kończy się ekonomia
Dobrze że mówisz, jeden problem mniej przy grzebaniuPOOREK pisze:więc zawias do rozmontowania jakby ktoś kiedyś próbował takich zabiegów
Black Devil by POOREK
Fajnie zrobiony, ale jak już masz zdesie pod kolor to listwy boczne w kolor też bym prysnął.
PS> stabilizator miałeś dokładany?
PS> stabilizator miałeś dokładany?
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
Kaoz, na moje oko był tam od samego początku gumy są ori, choć to akurat wyznacznik nie jest... nie wiem jak wyjeżdżały z fabryki ale po śrubach patrząc itp podejrzewam że był tam od początku
nad listwami myślałem kiedyś, ale nie wiem jak ten plastik po lakierowaniu się będzie zachowywać
nad listwami myślałem kiedyś, ale nie wiem jak ten plastik po lakierowaniu się będzie zachowywać
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
Black Devil by POOREK
Widzisz, AAM wychodził z fabryki bez stabilizatora, chyba że te modele po 94' miały w końcu w serii
Co do listewek, to może uda Ci się dorwać już fabrycznie lakierowane. Wiem że to jest detal, ale na moje oko zyskałby tylko na uroku.
Co do listewek, to może uda Ci się dorwać już fabrycznie lakierowane. Wiem że to jest detal, ale na moje oko zyskałby tylko na uroku.
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
do 5d latwiej dostac niz do 3d... wiem bo przerabialem temat. Duzo vento mialo malowane listwy w kolorze A jak zderzaki masz cale w kolor to i listwy by sie przydaly Nie baw sie czasem w malowanie tych co masz bo i tak ci zejdzie lakier.Kaoz pisze:Co do listewek, to może uda Ci się dorwać już fabrycznie lakierowane. Wiem że to jest detal, ale na moje oko zyskałby tylko na uroku.
Re: Black Devil by POOREK
Jesteś pewny? Ja malowałem przedni zderzak u średnio zaawansowanego lakiernika i po 1,5 roku nic nie odchodzi. W sumie to struktura taka sama.Fredi88 pisze:do 5d latwiej dostac niz do 3d... wiem bo przerabialem temat. Duzo vento mialo malowane listwy w kolorze A jak zderzaki masz cale w kolor to i listwy by sie przydaly Nie baw sie czasem w malowanie tych co masz bo i tak ci zejdzie lakier.Kaoz pisze:Co do listewek, to może uda Ci się dorwać już fabrycznie lakierowane. Wiem że to jest detal, ale na moje oko zyskałby tylko na uroku.
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
listwa jest bardziej miekka... i uwierz mi ze zacznie odłazic predzej czy pozniej. Zderzaki tez malowalem, mialy chropowata gore i nic sie nie dzialo. Listwy to dziadostwo. Po co sobie zycie utrudniac skoro VW wypuszczal listwy fabrycznie przystosowane pod malowanie?Kaoz pisze:Jesteś pewny? Ja malowałem przedni zderzak u średnio zaawansowanego lakiernika i po 1,5 roku nic nie odchodzi. W sumie to struktura taka sama.
Black Devil by POOREK
Fredi88, to było pytanie, nie atak przekonałeś mnie. Swoją droga ja bym ich szukał
Black Devil by POOREK
POOREK, jakim motocyklem śmigasz bo na jednej z fot zauważyłem oponki motocyklowe
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
śmieszna sprawa ale żadnym fajna zabawka, ale nie dla mnie chyba wolę 4 kółka a oponki, długa historia
ostatnio przeglądałem foty golfa i takie coś z wiosny wpadło mi w oko
tęskno za sezonem, oj tęskno jak każdemu chyba... za tymi furami które w słońcu ukazują swoje piękno
ostatnio przeglądałem foty golfa i takie coś z wiosny wpadło mi w oko
tęskno za sezonem, oj tęskno jak każdemu chyba... za tymi furami które w słońcu ukazują swoje piękno
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
jeździ, jest max use bo auto nie jest tylko zlotowe, a potrzebne mi jest na codzień do normalnego funkcjonowania jest rozebrane ze wszystkiego czego się da, miny znajomych - bezcenne ale słońca na codzień nie ma, co się golfa umyje to zaraz jest w syfie z dróg... niezbyt ciekawie to wygląda przecież...
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
fota jak z fotoradaru