Passat B3 Variant 2.8 VR6 byyy radziorki
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
MODEL: Passat B3 Variant wyprodukowany w 1993. Data pierwszej rejestracji to 30.06.1997
SILNIK: 2.8 VR6 przebieg 135 tyś km.
MOC: na razie nieznana, ale jest jej troche
MODYFIKACJE POD MASKA: podtlenek który niedługo wyjedzie spod machy. I jakiś tam sportowy wydech który nie buczy tylko daje miły dzwięk dla ucha ; )
ZAWIESZENIE: seria
UKLAD HAMULCOWY: seria
KOLA: Letnie aluski nieznane bo nie ma na nich żadnych oznaczeń tylko ET itp. Zimówki to oryginał z VR ale po odrestaurowaniu będą latać latem.
NADWOZIE: grill kamei.
OSWIETLENIE: Przod - seria. Lewa soczewa jest w garażu brakuje tylko prawej. Tyl - Arriva.
WNETRZE: Welur, skórzana kiera i mieszek, elektryczne szyby x4, climatronic, MFA, podgrzewane fotele, el.lusterka i to chyba wsio.
AUDIO: Sony CDX-GT 39 U, głośniki przód to jakiś JBL, w bagu średnie Philips i tubka z głosnikiem Boschmann.
PLANY:rozwiązać kłopoty ze sprzęgłem, wywalić hak, jakaś gleba konkretna, felgi Porsche C2 lub z Golfa XX Jahre,sportowy kolektor, kremowa skóra ze wszystkimi plastikami do środka...ewentualnie czarna. Nowy zbiorniczek płynu chłodniczego żeby był biały a nie żółty malutki clean pod maska, wygłuszenie budy, czarna podsufitka,DIGIFIZ jeśli się uda i emblematy VW MOTORSPORT.
Teraz trochę słów o autku...jestem 3 właścicielem i to mój pierwszy samochód ;D Pierwszy był jakiś niemiec a drugi mój tata Pierwsza rejestracja w kraju to 2002.06.28 i ciągle w rodzinie jest do tej pory. I zostanie dłuuuugo niestety ale problem ze sprzęgłem ciągnie się już jakiś czas i nie ma mocy takiej jak powinien. Mechanik wymieniając zawieche, gumki i wszystko co możliwe włożył ręke gdzie nie trzeba i spier... dotre co to jest i ogarnę ten temat. Samochodzik niestety miał dwie lekkie stłuczki. Pierwsza w prawą soczewkę i zderzak. Soczewa niestety nie do odratowania a zderzak jest nówka. Dlatego lampy są jakie są. Druga to jakiś debil zawalił w parę lewych drzwi i troszkę tył. Po tym zdarzeniu drzwi zostały wymienione na takie w najlepszym stanie i polakierowane. Klapa też została wstawiona prawie nowa. Swoją cene miała. Drzwi sa do ustawienia i parę poprawek typu, odklejająca sie listwa boczna itp...wszystko będzie zrobione tak jak mam to w głowie. Na poniższych fotkach jedna z lamp jest z innego kompletu ale już jakiś czas temu jest komplet dymionych. Zdjęcia najświeższe to nie są ale jak doczeka się sesji to od razu je rzucam ; )
SILNIK: 2.8 VR6 przebieg 135 tyś km.
MOC: na razie nieznana, ale jest jej troche
MODYFIKACJE POD MASKA: podtlenek który niedługo wyjedzie spod machy. I jakiś tam sportowy wydech który nie buczy tylko daje miły dzwięk dla ucha ; )
ZAWIESZENIE: seria
UKLAD HAMULCOWY: seria
KOLA: Letnie aluski nieznane bo nie ma na nich żadnych oznaczeń tylko ET itp. Zimówki to oryginał z VR ale po odrestaurowaniu będą latać latem.
NADWOZIE: grill kamei.
OSWIETLENIE: Przod - seria. Lewa soczewa jest w garażu brakuje tylko prawej. Tyl - Arriva.
WNETRZE: Welur, skórzana kiera i mieszek, elektryczne szyby x4, climatronic, MFA, podgrzewane fotele, el.lusterka i to chyba wsio.
AUDIO: Sony CDX-GT 39 U, głośniki przód to jakiś JBL, w bagu średnie Philips i tubka z głosnikiem Boschmann.
PLANY:rozwiązać kłopoty ze sprzęgłem, wywalić hak, jakaś gleba konkretna, felgi Porsche C2 lub z Golfa XX Jahre,sportowy kolektor, kremowa skóra ze wszystkimi plastikami do środka...ewentualnie czarna. Nowy zbiorniczek płynu chłodniczego żeby był biały a nie żółty malutki clean pod maska, wygłuszenie budy, czarna podsufitka,DIGIFIZ jeśli się uda i emblematy VW MOTORSPORT.
Teraz trochę słów o autku...jestem 3 właścicielem i to mój pierwszy samochód ;D Pierwszy był jakiś niemiec a drugi mój tata Pierwsza rejestracja w kraju to 2002.06.28 i ciągle w rodzinie jest do tej pory. I zostanie dłuuuugo niestety ale problem ze sprzęgłem ciągnie się już jakiś czas i nie ma mocy takiej jak powinien. Mechanik wymieniając zawieche, gumki i wszystko co możliwe włożył ręke gdzie nie trzeba i spier... dotre co to jest i ogarnę ten temat. Samochodzik niestety miał dwie lekkie stłuczki. Pierwsza w prawą soczewkę i zderzak. Soczewa niestety nie do odratowania a zderzak jest nówka. Dlatego lampy są jakie są. Druga to jakiś debil zawalił w parę lewych drzwi i troszkę tył. Po tym zdarzeniu drzwi zostały wymienione na takie w najlepszym stanie i polakierowane. Klapa też została wstawiona prawie nowa. Swoją cene miała. Drzwi sa do ustawienia i parę poprawek typu, odklejająca sie listwa boczna itp...wszystko będzie zrobione tak jak mam to w głowie. Na poniższych fotkach jedna z lamp jest z innego kompletu ale już jakiś czas temu jest komplet dymionych. Zdjęcia najświeższe to nie są ale jak doczeka się sesji to od razu je rzucam ; )
Ostatnio zmieniony pn sty 20, 2014 14:13 przez radziorki, łącznie zmieniany 3 razy.
- stiflersrt
- Mały gagatek
daj dobre koło i na glebę dziada... więcej mu nie trzeba
Sprzedam RARYTASY :
-zaślepka WOLFSBURG EDITION w błotnik ORI!
-boczki pod car audio dedykowane Blaupunkt'a Mk3
Było Mk3 GTD... jest Scirocco Mk2 Scala :)
-zaślepka WOLFSBURG EDITION w błotnik ORI!
-boczki pod car audio dedykowane Blaupunkt'a Mk3
Było Mk3 GTD... jest Scirocco Mk2 Scala :)
silnik najlepszy jaki mógł być, i tylne lampki od gt, i już masz podstawę do modów
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
spokojnie ;D Koło i gleba będą jak pozwolą na to fundusze. Porshe C2 mam w planach...oczywiście w polerce lampki będą te ciemne które są tylko musze dwie lewe kupić bo są pękniete lekko.
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
no ladny passacik powli i do prozud wdrazaj plany serducho odpowiednie
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
Dawno tu nie zaglądałem. A w autku trochę zrobiłem...
-Kable zapłonowe
-Świece
-Tarcze, klocki
-Wszystkie gumy w zawieszeniu
-Amortyzatory, sprężyny
-poduchy pod silnik
-4 oponki letnie
-zmiana żarówek w podświetleniu licznika jak i wszystkich przełączników na białe diodki.
Co się uwaliło:
-Przełącznik świateł
-Sprzęgło ehhh...
Dalsze plany ? Ogarnięcie kompletnego sprzęgła, wywalenie butli od kuchenki w następnym tyg. Wywalenie foteli,wykładziny i podsufitki i wygłyszyć budę jakaś pianką lub dynamatem..na razie sobie postoi w garażu do czasu gdy przyjdzie mikołaj z nowym sprzęgiełkiem.
-Kable zapłonowe
-Świece
-Tarcze, klocki
-Wszystkie gumy w zawieszeniu
-Amortyzatory, sprężyny
-poduchy pod silnik
-4 oponki letnie
-zmiana żarówek w podświetleniu licznika jak i wszystkich przełączników na białe diodki.
Co się uwaliło:
-Przełącznik świateł
-Sprzęgło ehhh...
Dalsze plany ? Ogarnięcie kompletnego sprzęgła, wywalenie butli od kuchenki w następnym tyg. Wywalenie foteli,wykładziny i podsufitki i wygłyszyć budę jakaś pianką lub dynamatem..na razie sobie postoi w garażu do czasu gdy przyjdzie mikołaj z nowym sprzęgiełkiem.
- ReterAdam88
- Ma gadane
no to do przodu ja już od dwóch miesięcy działam ze znajomymi z moim passatem ale narazie jeszcze nie jezdzi chociasz mam nadzieje że wkrótce bede sie nim poruszał a vr6 no cóż dużo słyszałem o tych silnikach ale nie miałem okazji sie przejechać jeszcze passatem vr6 chociasz znajomy nie daleko ma z forum. No to działaj z passatem niech się prezentuje jak najlepiej a jeszcze lepiej niech jezdzi
viewtopic.php?f=91&t=555742" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz postoi bo całą kasę wrzuciłem w części. A oryginały z ASO swoją cene mają. Gdybym wiedział że skończy swój żywot od razu bym robił sprzęgło a za resztę doprowadziłbym budę do perfekcji. No ale cóż nie żałuję bo te rzeczy już mam z głowy
Dziś korzystając z okazji że było w miarę słońce to wypchnąłem furacza i wypastowalem wszysciutko. Zdjęć nie posiadam bo aparat się popsuł a telefon lichy po tym zabiegu wepchnąłem z powrotem i zapakowałem go pod kołderkę żeby nie zmarzł
- ReterAdam88
- Ma gadane
działaj a na pewno nie będziesz żałował ja się bawię ze znajomym przy moim passaciku i nie żałuje po mimo na kładów i nie przejmuje sie tekstami typu " za te pieniądze co ty wkładasz w auto to ja bym sie wolał cały rok najebać " tak mi ostatnio znajomy z roboty powiedział a ja go wyśmiałem . A no i ja jestem zdania że to są rzeczy martwe i maja sie prawo popsuć a mało jest takich ludzi którzy jeszcze inwestują. A wymiana sprzęgła jest troche roboty
viewtopic.php?f=91&t=555742" onclick="window.open(this.href);return false;