Jak zmienić podświetlenie klawiszy radio sony cdx-gt 30 rn??

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
conrad20
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: conrad20 » czw maja 01, 2008 11:49

Mam radyjko sony cdx-gt30rn. Jest podświetlane w kolorach zielonym i bordo. Ostatnio wnętrze auta zmieniłem na kolor niebieski z zielonego (wszystkie przelączniki w golfie mk3). Mam pytanie czy można wogle zmienić kolor podświetlenia na inny w tym radiu? i jak ono jest podświetlane żarówkami czy diodami?? Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
conrad20
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: conrad20 » czw maja 01, 2008 22:25

radyjko sprawuje mi się bardzo dobrze nie narzekam. A chciałbym wszystko już pod jeden kolor a aucie. a ciężko bedzie mi teraz znaleźć kupca naprawie nowe radio. a znowusz nie opłaca mi sie je sprzedawać za grosze. bo napewno jeszcze bedzie dlugo służylo!!!!!!

Awatar użytkownika
MarcinWWY
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: MarcinWWY » czw lis 25, 2010 19:38

Trochę późno jak na odpowiedź ale może innym się przyda. Zazwyczaj w soniakach musisz przytrzymać ok 5s przycisk głośności, jeśli znajdziesz opcje ILUMINATION znaczy że możesz zmieniać barwę podświetlenia, jeśli nie sprawa jest prosta:)

"Volkswagen. Das Auto." || http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=372663" onclick="window.open(this.href);return false;

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”