[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
No proszę a jednak coś się dzieje, masz rację, pieniądze wydane na ubezpieczenia itp to porażka, o auto trzeba dbać, dawaj mu jeszcze wosk aby woda szybciej spływała
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
Takie podejście mi się podoba też już od jakiegoś czasu się nie waham wydać na mechanikę W aucie nie może mnie nic denerwować.POOREK pisze:jak ktoś dba o autko to mechaniczna strona jest dużo ważniejsza
Fajna sztuka, widać że robiony z głową. Ostatnio widziałem na allegro i tak sobie pomyślałem, że straszna szkoda sprzedawać tak utrzymanego egzemplarza, także dobra decyzja
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
stolniczkow, zima idzie więc tak trochę mniej szkoda na mechanikę kasy teraz a najlepiej robić na bieżąco bo później koszta przerażają jak się uzbiera dzięki za dobre słowo
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
Black Devil by POOREK
Anno gewinda sie doczekala prac grzanie szyby tez ogarniecie czekam jak cos bedziesz dlubal w silniku
[size=85][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=4058206#4058206][color=#FF0000]Szczurek Mk3 1,9 TDi GT bys RZT[/color][/url]
[img]http://img704.imageshack.us/img704/9830/kopiazdjcie0110aa.jpg[/img][/size]
[img]http://img704.imageshack.us/img704/9830/kopiazdjcie0110aa.jpg[/img][/size]
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
jeszcze raz dzięki za to grzanie bo szlag by mnie trafił zanim sam bym to zrobił pamiętam jak ostatnio kląłem mając na myśli motor to: "nie będzie niczego" chyba... jeśli chodzi o swap to na pewno nie tej zimy no i elektrykę musiałbyś mi ogarnąć
aha, mam w garażu maty których prawdopodobnie nie użyje jedna jest trochę wymazana w kleju, druga jest taka jak ją kupiłem (mowa o matach do lusterek) jak ktoś jest nimi zainteresowany to niech daje na przesyłkę, 2zł na piwo i wysyłam a do samochodu prawdopodobnie zakupię nowe wkłady zrobione już z grzaniem
aha, mam w garażu maty których prawdopodobnie nie użyje jedna jest trochę wymazana w kleju, druga jest taka jak ją kupiłem (mowa o matach do lusterek) jak ktoś jest nimi zainteresowany to niech daje na przesyłkę, 2zł na piwo i wysyłam a do samochodu prawdopodobnie zakupię nowe wkłady zrobione już z grzaniem
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
Black Devil by POOREK
POOREK, a czemu sie ich pozbywasz?? do sa??
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
nie po prostu jedno lusterko nie ostrożnie wyciągałem jak robiłem instalację, zanim maty mi przyszły i mi pękło i szukałem takiego jakie mi potrzebne i trudno znaleźć więc w między czasie, maty przyszły, wziąłem się za tamto lustro, wszystko ładnie pięknie, rozkleiłem wkład, wrzuciłem matę, pomazałem klejem żeby przykleić lustro i wszystko by było dobrze gdybym tego nie docisnął za mocno na jednym rogu... i kolejne szkło pykło dlatego jedna mata jest wymazana w kleju, a druga taka jak kupiłem generalnie jeśli teraz mam kupować wkłady to kupię grzane raczej da się to zrobić tylko nie należy zbyt mocno dociskać i spokojnie w gorącej wodzie rozklejać gdyby nie to że docisnąłem to już po 10 min od klejenia (podejrzewam że lekko stwardniał klej) to wszystko by było ok tym bardziej że jak klej by załapał to nie ma opcji żeby puścił na nic takie pisanie, jak ktoś zainteresowany to zapraszam
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
Black Devil by POOREK
POOREK, e to jak takie skomplikowane to daruje sobie to moje z USA jest grzane wiec dokupie od strony kierowcy i zrobie na grzane
bys lepiej powiedzial co tam szykujesz na 2011
bys lepiej powiedzial co tam szykujesz na 2011
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
seria będzie
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
Re: Black Devil by POOREK
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyjasnePOOREK pisze:seria będzie
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
ori szeroki hokej jakby ktoś byłby zainteresowany http://allegro.pl/show_item.php?item=1337529801" onclick="window.open(this.href);return false;
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
mróz straszny a tu jeszcze zdjęcia trzeba robić, ręce mi wymarzły i nie zdołałem ostrości dobrej złapać, ale mniejsza z tym przy aucie cisza chyba jak będzie co pokazać, to pokażę bo i tak narazie nawet jak coś jest lub będzie to na autko nie wlatuje zaraz idę chyba do garażu ogarnąć z lekka gumy stabilizatora bo coś piszczy z prawej strony, narazie wysmaruję, jak się ponowi to zmienię na nówki, bo koszt niewielki muszę sobie ręczny podciągnąć bo coś ostatnio przez te mrozy gorzej łapie kosmetyka, mechanika, kosmetyka i mechanika na przemian na przyjemności będzie czas na wiosnę szykuję się na wymianę przegubu o którym mówiłem, stąd decyzja o sprzedaży "zimowego" hokeja z odzysku Olej z filtrem został wymieniony na drugi dzień po tym jak pisałem że nie mam czasu go wymienić pozdrawiam
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- RafaelloW007
- Forum Master