Wymiana Zamka - Golf III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana Zamka - Golf III
Witam!
Mam pytanko - gdzie najlepiej kupić i wymienić wkładki w zamku do GIII ?
Ile taka operacja może kosztować?
Pozdrawiam
Spider
Mam pytanko - gdzie najlepiej kupić i wymienić wkładki w zamku do GIII ?
Ile taka operacja może kosztować?
Pozdrawiam
Spider
zakup w sklepie amontaż ....sam zamontujesz. jest bardzo prosto.ale jek masz centralny to możesz na allegro kupić zaślepki wzamian wkladek koszt ok.30zl. za 2 szt.
zamek jest montowany na trzech srubach a nad nimi jest jeszcze jedna- odkręć ją wyciągnij calą klamkę wlóż kluczyk prezekręć go i wyciągnij wkladkę .Najlepiej jeszcze zdejmij tapicerę to zawsze będzie Tobie lepsze dojście od wewnątrz.powodzenia
zamek jest montowany na trzech srubach a nad nimi jest jeszcze jedna- odkręć ją wyciągnij calą klamkę wlóż kluczyk prezekręć go i wyciągnij wkladkę .Najlepiej jeszcze zdejmij tapicerę to zawsze będzie Tobie lepsze dojście od wewnątrz.powodzenia
napewno można kupić w sklepie, zamienniki to koszt ok 250pln.
kiedyś ten sprzedawca o ile pamiętam miał też taki komplet do golfa 3
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39133239
kiedyś ten sprzedawca o ile pamiętam miał też taki komplet do golfa 3
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39133239
- MrSalieri
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja tez potrzebuje wkladke do bagaznika. Pytalem we wszystkich sklepach VW jakie widzialem i nigdzie nie maja. Na alegro tez lipa. W salonie powiedzieli mi 130 zl a za to to sobie zamontuje silownik wiec ich piernicze
najwyzej zaloze jakas uzywke ze szrotu albo faktycznie pomysle nad tym silownikiem.

kup sobie wkładkę na szrocie, zapadki pod kluczyk dorób w jakimś punkcie dorabiania kluczy. całość w garanicy 50pln. i po sprawieMrSalieri pisze:Ja tez potrzebuje wkladke do bagaznika. Pytalem we wszystkich sklepach VW jakie widzialem i nigdzie nie maja. Na alegro tez lipa. W salonie powiedzieli mi 130 zl a za to to sobie zamontuje silownik wiec ich pierniczenajwyzej zaloze jakas uzywke ze szrotu albo faktycznie pomysle nad tym silownikiem.

tak, właśnie ten bębenek, kup na szrocie taki do którego włożysz kluczyk, a w jakims "dobrym" punkcie dorabiania kluczy wymienia Ci zapadki tak byś mógł otwierać i zamykać swoim kluczykiemMrSalieri pisze:Bardzo bym prosil dokladniej.
Mowiac o wkladce masz na mysli ten bebenek z zapadkami do ktorego nie moge wlozyc kluczka ?