KONSERWACJA MK4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
KONSERWACJA MK4
Witam,mam pytanie czy konserwowac swojego golfa Iv ? na jednym z nadkoli pokazała sie niestety rdza i musze to zrobić,wiec móze odrazu by go zakonserwowac jak myślicie ? dziekuje za odpowiedzi.pozdrawiam.
KONSERWACJA MK4
zdecydowanie tak robiłem w borze kompleksową konserwację efekt jest taki że puki co rdzy nie maandywiki pisze:Witam,mam pytanie czy konserwowac swojego golfa Iv ?
Re: KONSERWACJA MK4
Kolego bongo widocznie umnie bylo cos robione przy nadkolu a z tym niema prawa to tez do konca niewiem nasza SÓL potrafi duzo zdziałać.pozdrawiam.
KONSERWACJA MK4
To jak nie jest tajemnica kolego mepha, ile płaciłeś za borkę mi powiedział za golfa kombi 500zł.
KONSERWACJA MK4
andywiki, Kumpel blacharz lakiernik mi robił i dałem mu 500zł za to ale normalnie bierze 800 ale zrobione profesjonalnie.
-
- Użytkownik
- Silnik: AHF
- Kontakt:
Re: KONSERWACJA MK4
W dziesięcioletnim aucie wszystko ma prawo. Wystarczy jakis kamyczek i 2-3 lata w soli w trakcie zimy i nie ma szans by cos nie wylazło. I wcale nie musi byc bity.bongo pisze:Przeca mkIV ma ocynkowaną blachę,jak nie był bity to rdza nie ma prawa wyjść
Pozdro
ZC