[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre AKTUAL NA KONIEC SEZONU
no i dokładeczka nadała jeszcze lepszego wyglądu frontu ... ładnie pędzisz z tymi modami..
Mój Golfer V
---------------> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=234151
---------------> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=234151
pokaż aukcjęsagano88 pisze:synec, "Alledrogro" Trafiona przypadkowo przy przegladaniu zupelnie innych rzeczy.
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Oj tam "pedzisz...". Trafilo sie ostatnimi czasy pare okazji, wiec grzechem bylo nie skorzystac .
Aukcji z dokladeczka juz nie ma. Znalazlem ja przegladajac zderzaki, ale udalo sie wynegocjowac sama dokladke za cene 250zl.
Aukcji z dokladeczka juz nie ma. Znalazlem ja przegladajac zderzaki, ale udalo sie wynegocjowac sama dokladke za cene 250zl.
truckman, on sie zastanawial? a co ja mam powiedziec jak ja caly miesiac myslalem o tej dokladce natknalem sie na nia szukajac zderzaka z r32
ps. dosc dlugo wisiala na all... fakt ze niefortunnie bo w zderzakach byla umieszczona bo gdyby byla w dokladkach to juz tego samego dnia zniklaby
ps. dosc dlugo wisiala na all... fakt ze niefortunnie bo w zderzakach byla umieszczona bo gdyby byla w dokladkach to juz tego samego dnia zniklaby
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
DEJWIT, pewnie taj jak piszesz, gdyby byla w dokladkach znikla by predzej niz sie pojawila. Ja tez w przeciagu gdzies 2tyg. nad nia myslalem
Co za ekipa, dokładka za pół ceny a oni myślą
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dobra, dobra truckman... Nie cwaniakuj mi tu . Pozatym chyba za mniej niz pol ceny . W kazdym badz razie musze przyznac, ze jestem zadowolony i tego najbardziej mu brakowalo.
Dzis bedzie dlubanko przy mikrostykach
Dzis bedzie dlubanko przy mikrostykach
gratki za dokładkę, jednak typ z Allegro sprzedał samą bez zdesia ?
Re: MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre AKTUAL NA KONIEC SEZONU
No tej. Tak jak Ja kiedy szukałem taniego reflektora na testy i znalazłem ori ksenon za 70pln tylko bez palnika i przetwornicy z wszystkimi zaczepamitruckman pisze:Co za ekipa, dokładka za pół ceny a oni myślą
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
szczep, jak mowisz Poszla sama dokladka i w sumie to mnie przekonalo bo wczesniej ze zderzakiem nie bylo tak kolorowo. Koszt wyszedl tyle samo co laminat z TFB albo ostatnio spotykane z ABS. Ja czailem sie na te z ABS-u jednak po telefonie i ustaleniu ceny wygralo bezkonkurencyjnie ORI
steniu4 chcialbym trafic tak jak ty z tym ksenonem. Jednak na naszym polskim serwisie aukcyjnym mozna wychaczyc okazje i rarytasiki.
steniu4 chcialbym trafic tak jak ty z tym ksenonem. Jednak na naszym polskim serwisie aukcyjnym mozna wychaczyc okazje i rarytasiki.
Oj tak... Tylko najczęściej przypadkiem właśnie, bo to od ludzi którzy nie do końca wiedzą co sprzedają... W dawnych czasach nocami polowałem na kąski do astry GSi to kupiłem parę białych kruków do innych modeli opla za bezcen i potem było sianko na mody
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
Tak jak wczoraj, MCD w wersji z możliwością zmiany języka na polski( czyli ta z DX) za 305 złsteniu4 chcialbym trafic tak jak ty z tym ksenonem. Jednak na naszym polskim serwisie aukcyjnym mozna wychaczyc okazje i rarytasiki.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
truckman moge Ci sprzedac moja Navi Mowie powaznie bo juz idzie do mnie cos innego