Kogo polecacie jeśli chodzi o chromowanie/złocenie śrubek od felg skręcanych ?
Jaka jakoś usługi, cena, czas realizacji itp... ?
Szukam kogoś pewnego uczciwego, który zrobi to dobrze i nie zażąda worka dolarów

Chrom dobrze się trzyma ?xxMAXIMxx pisze:Ja chromowałem śruby do BBS'ów w zakładzie Galban w warszawie. Pełnie zadowolenie i wytargowałem się na 0,90pln/sztuka.
http://www.galban.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
polecam - uwaga!!! ONI NIE ZŁOCĄ!!!
Nie chcę go obrazić ale jest partacz. Do RMów miałem od niego śrubki i wyszły poniżej godności. Ogółem dostał wszystkich śrubek na raz niewiele ponad tysiąc i się nie popisał. Jego chrom odpryskuje, gwintów nie czyści bo leje na to. A miał mieć nie czyszczone bo sobie z tym poradzi. Dobrze, że chociaż klar ściągnąłem z większości. Jestem mega nie zadowolony, a złoto od niego złazi po sezonie. Lipa i tandeta.GeGi pisze:Magnez, duzo ludzi robilo u Barabusa, znajomy robil to wszystkio sie ladnie trzyma bo srubki byly nowe i w dobrym stanie....wg mnie wszystko zalezy od stanu w jakim sa srubki, to jest galwanizacja wiec srubki nie moga miec za duzo wzerow itp. Jesli chodzi o kontakt to masz gg 4204902, cenowo ok 1,2zl za chrom i chyba 2zl za zloto. pzdr
Musiałbym zrobić jakieś dobre zdjęcia, na dysku mam teraz tylko coś tego typu..jarekkoval pisze:barteKKK03, masz foty jak wychodza im te srubki w Galbanie ?
No niestety... moje śrubki od RS'ów oddałem do pozłocenia, na pierwszy rzut oka wyglądały ładnie, ale ale się im przyjrzeć to właśnie tak jak zostało napisane... powłoka z gwintów po prostu odpadała ponieważ nie były oczyszczone. Druga sprawa to grubość samej powłoki... nie niektóre klucz nie chciał wejść, a co tu mówić o skręcaniu... więc przed skręceniem musiałem wszystkie śrubki przegwintować... no a to jest trochę roboty,TAZ pisze:Nie chcę go obrazić ale jest partacz. Do RMów miałem od niego śrubki i wyszły poniżej godności. Ogółem dostał wszystkich śrubek na raz niewiele ponad tysiąc i się nie popisał. Jego chrom odpryskuje, gwintów nie czyści bo leje na to. A miał mieć nie czyszczone bo sobie z tym poradzi. Dobrze, że chociaż klar ściągnąłem z większości. Jestem mega nie zadowolony, a złoto od niego złazi po sezonie. Lipa i tandeta.GeGi pisze:Magnez, duzo ludzi robilo u Barabusa, znajomy robil to wszystkio sie ladnie trzyma bo srubki byly nowe i w dobrym stanie....wg mnie wszystko zalezy od stanu w jakim sa srubki, to jest galwanizacja wiec srubki nie moga miec za duzo wzerow itp. Jesli chodzi o kontakt to masz gg 4204902, cenowo ok 1,2zl za chrom i chyba 2zl za zloto. pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości