Załóżmy,że zastanawiam się nad zegarami fis, co w związku z tym - chcę aby były w pełni funkcjonalne. Natomiast nie jestem pewien co do przystosowania mojego golfa do tego. Rocznik samochodu to 1999r październik/listopad - na stacji kontroli mówiono mi, że to model 2000 już - chociaż nie wiem czy to ma znaczenie w tej sytuacji? ;/
Do sedna sprawy: Mam zwykła klimatyzacje i zastanawiam się czy posiadam takie bajery jak czujnik temperatury wewnętrznej, zewnętrznej etc, - Jak to sprawdzić?? Doczytałem się, że czujnik temp zewn. jest w przednim zderzaku po lewej stronie przy dolnej kratce itd.. a jak nie ma to kabelki będą zwisać.. i tu nasuwa mi się pytanie(gdyż, jeszcze tego nie sprawdzałem) Zakładając, że nie mam owego czujnika, owych kabelków i chciałbym to zamontować od podstaw, to gdzie z tym w ogóle się podpiąć?? jak to zrobić,aby nie dość,żeby działało to jeszcze musi być poprawnie?? Te samo pytanie dotyczy czujnika temp. wew.
Byłbym wdzięczny za jakieś fotografie, oraz dokładny opis sprawy. Cytowanie pojedynczych fraz z mojego tematu i cząstkowe odpowiedzi w niczym mi nie pomogą