Golf IV GTi BurberryWagon powered by ShauN^
Moderator: G0 Karcio
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
My real black bandit golf 4 tdi gti powered by shaun^
Tak czy siak, ogólnie można powiedzieć że jest lepiej Jutro się odezwę i ustalimy godzinkę spotkania. SATA się zgłosił ale jeszcze się zastanawia nad innymi felami. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
- FisheR
- ...
- Kontakt:
czysc czysc napewno bedzie co pozatym polecam uwonienie odmy do tego i czekam na wrazenia z zaslepionym egr czy silnik sie wolniej nagrzewa i jak pracuje po odpaleniu itpShauN pisze:przeczyszczenie kolektora ssącego który z pewnością nigdy nie był czyszczony i jest zabity brudem po same brzegi. Te wszystkie czynności z pewnością pozytywnie wpływają na ogólną pracę silnika i układu wydechowego co w połączeniu z programem może dać całkiem przyjemny wynik
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
autko fajne :PP fajne plany i powodzenia w nich xD czarnuchy Góra!!:PP
a co do dokladki tylnej u mnie to jak bd lepsza pogoda to Umyje samochod i zrobie jakas sesyjke:P (musze jescze gofra zlozyc bo troche malutkich modow robilem hehe)
duzo w dol ci zszedl na tych springach -40?? zmieniales amorki czy tylko springi ? jakies firmy i jaki koszt miej wiecej ??:P
aha no i czy nie strzeba bylo stabi zmieniac od TT? jak ponoc przy gwincie w mk4
a co do dokladki tylnej u mnie to jak bd lepsza pogoda to Umyje samochod i zrobie jakas sesyjke:P (musze jescze gofra zlozyc bo troche malutkich modow robilem hehe)
duzo w dol ci zszedl na tych springach -40?? zmieniales amorki czy tylko springi ? jakies firmy i jaki koszt miej wiecej ??:P
aha no i czy nie strzeba bylo stabi zmieniac od TT? jak ponoc przy gwincie w mk4
- ShauN
- Kontakt:
przyjacielu obecnie mam założone sprężyny -40/-40 firmy H&R na seryjne amortyzatory a obniżył się tak jak na zdjęciach. Na przyszły sezon planuję zakup gwintu aby mieć komfort pełnej regulacji obniżenia. Cena samych sprężyn to ok 300 zł. Nie trzeba mieć stabi przy taj słabym obniżeniu, dopiero przy większym zaczynają się problemy. Pozdro
- mlody87
- Gadatliwa bestia
- Auto: MK3 USA Turbo i MK4 GTD
- Silnik: auq+
- Kontakt:
ShauN, pelton, Conscious, podziękował za info, ja ostatnio czysciłem cały dolot, ale za ssący jeszcze sie nie brałem , ale pewnie w wolnej chwili zajrze. Nad egr-em tez sie zastanowie , bo pozytku poza ekologią to chyba zadnego.. A juz jak jestesmy w temacie, orientujecie sie kto by fachowy programik napisał pod PD i w przystepnej cenie (kto i ile jak mozna wiedziec?).
ShauN, ile cenisz za kółka?
ShauN, ile cenisz za kółka?
VW forever..
ssak nie będzie zachodził syfem, zaślepiony EGR lub wyłączony elektronicznie w parze z wcześniej wyczyszczonym ssakiem = ciągle czysty ssak/większa drożność przepływającego powietrza/lepszy dółmlody87 pisze: bo pozytku poza ekologią to chyba zadnego..
jak chcesz gdzieś z okolic Lublina to najlepiej zagadać z chłopakami z grupy regionalnej lepiej mieć tunera który modził auto pod nosem w ramach ewentualnej korekty etcmlody87 pisze:orientujecie sie kto by fachowy programik napisał pod PD i w przystepnej cenie (kto i ile jak mozna wiedziec?).
w WWA masz Mastersa http://tdi-tuning.pl/kontakt.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
ewentualnie jak planujesz wizytę we Wrocławiu http://www.evolutionmotorsport.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- FisheR
- ...
- Kontakt:
VAG'iem nie ja mam u siebie wyłączonego elektronicznie, VAG-COM'em tego nie ogarnieszConscious pisze:pelton, idzie w pd wylaczyc vagiem egr ?
- mlody87
- Gadatliwa bestia
- Auto: MK3 USA Turbo i MK4 GTD
- Silnik: auq+
- Kontakt:
pelton,u mnie w okolicy ubogo w tunerów, jednego znajomego mam co by sie podjął takiego zabiegu, ale bede szukał jak $$ pozwoli.
a wiela taka przyjemność orientujesz sie?
a wiela taka przyjemność orientujesz sie?
VW forever..
mlody87, jak ma być zrobione porządnie, pełna diagnostyka, pomiary przed, remap, pomiary po - szykuj się na 1000 - 1500 zł. Czasem warto śledzić temat pobliskich grup regionalnych. Czasem chłopaki robią grupowo remapy, wychodzi taniej przy większej ilości aut.
- ShauN
- Kontakt:
Tiaaaa, wszystko zostało powiedziane także zabierać się za udrażnianie i remapowanie swoich dupoVWozów ^_^
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
ShauN,
podsylam ci fotke Tylu:] chciales jakas konkretniejsza.. mam nadzieje ze lepiej widac..chociaz i tak to nie jest to samo co na zywo ..
no i tak jak mowiles zmienilem troche "temat swoj.." fotki juz all teraz w miniaturkach i bardziej czytelnie zaczynam robic..(kazdy popelnia bledy hehe)
Dzieki za info o spręzynkach bo zamierzam wlasnie kupic takowe PozdraVWiam
podsylam ci fotke Tylu:] chciales jakas konkretniejsza.. mam nadzieje ze lepiej widac..chociaz i tak to nie jest to samo co na zywo ..
no i tak jak mowiles zmienilem troche "temat swoj.." fotki juz all teraz w miniaturkach i bardziej czytelnie zaczynam robic..(kazdy popelnia bledy hehe)
Dzieki za info o spręzynkach bo zamierzam wlasnie kupic takowe PozdraVWiam
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
ShauN, a no widzisz:D mowilem:PP, na zywo i tak lepiej to wyglada, poza tym na dniach dojda springi -40/-40 (a na lato juz bedzie gwincik:D)
plastiki w mat, bo prawie kazdy ma pod kolor samochodu albo polysk to juz nudne hehe, a te wygladaja jak by ciagle w gumie byly
Pzdr
plastiki w mat, bo prawie kazdy ma pod kolor samochodu albo polysk to juz nudne hehe, a te wygladaja jak by ciagle w gumie byly
Pzdr
Dobry golfik prezentuje się Powiedz mi ile Cię wyszły koła? pozdr