trzeszczace zapinki od pasow mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
trzeszczace zapinki od pasow mk2
siemka , wiecie jak moge sobie poradzic z trzeszczacymi zapinkami od pasow, wiecie nie kazdy lubi zapinac (pasy oczywiscie bo to drugie to kazdy ) i jak jezdze po kostce to strasznie trzesszcza, a z tego co oblukalem na szybkiego to nie ma tam zadnych srubek ktore mozna by skrecic mocniej a strasznie mnie to wkurzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pozdro
pozdro
maj mk2 - kamel edition http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=389353#389353
Witam...Miałem dokładnie to samo, czyli problem z brzeczeniem zapinek od pasów, kombinowałem na różne sposoby, aż znalazłem jeden, szybki, tani i skuteczny Nie wiem jak dokładnie to opisać, ale postaram się naprzeciwko przycisku odblokowującego złacze pasa znajduje się taka metalowa blaszka oparta o obudowę całej zapinki, gdy poruszamy delikatnie na boki całą obudową to zauważyć można że między obudową a tą blaszką jest delikatny luz, operacja polega na tym, aby usztywnić to, więc zaopatrujemy się najlepiej w klej SUPERGLUE (dostępny prawie w każdym sklepie) i wlewamy troszkę kleju tak żeby dostał się między blachę a obudowę, trzymamy sztywno i jednocześnie naciskamy i puszczamy przycisk aby przypadkowo się nie zakleił, no i po zabawie Mi pomogło, może komuś też się to uda Pozdrawiam i proszę o komentarze jeśli ktoś spróbuje mój patent Pozdro