no nie mówię że ja nie marzę o eRce ale przyznasz że ten Rarl robi robotę z resztą widziałeś na maniiczajaa22 pisze:prawie robi duże różnicę nie wiedziałeśZawsze to będzie klekot a o R32 chyba każdy znasz marzy....... No może kilku

Moderator: G0 Karcio
no nie mówię że ja nie marzę o eRce ale przyznasz że ten Rarl robi robotę z resztą widziałeś na maniiczajaa22 pisze:prawie robi duże różnicę nie wiedziałeśZawsze to będzie klekot a o R32 chyba każdy znasz marzy....... No może kilku
tutaj wydaje mi się nie o spalanie chodzi,nie po to kierownik ma drugie auto do normalnej jazdy na co dzień żeby skąpić i tankować na carrefourtruckman pisze:radas8412, no i do tego jak malutko pali
R A C J Agluszcz pisze:ShauN, radas8412, czajaa22, truckman,
ale słodziciewiadomo ze to -prawie- R ma być ....brakuje mi v6 i jego mozliwości do modyfikacji,brakuje mi napędu 4 motion i jeszcze jednego mi brakuje
" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
Spalanie to nic w stosunku do ubezpieczenia takiej R w UK porażka.... Potwierdzisz?mosiek pisze:R A C J Agluszcz pisze:ShauN, radas8412, czajaa22, truckman,
ale słodziciewiadomo ze to -prawie- R ma być ....brakuje mi v6 i jego mozliwości do modyfikacji,brakuje mi napędu 4 motion i jeszcze jednego mi brakuje
" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
nie wazne jak zrobisz klekota, v5 czy v6 to i tak nie bedzie to erka i nie bedzie brzmiec jak ona z milltekiem wlacznie.
niech tylko nie zalamie Cie spalaniehehehh zartuje
![]()
![]()
![]()
bierz ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRĘĘĘĘĘĘ !!!!!
szok normalnie 400f za miesiąć!!!mosiek pisze:potwierdze list przyslany mi z tej samej ubezpieczalni....jak wiemy u nas odnowienie na nowy rok wiazac powinno sie z obnizeniem kosztow dlatego ze zyskujesz rok NCD czyli znizek.....nic bardziej blednegoFirmy zaslaniajac sie recesja jak i poprzednia zima (wiazalo sie z tym ze angole jezdzic po sniegu nie umieja i bylo masa wypadkow wiec ubezp rosnie
) zawyzaja koszty. I tak placilem 92F na miesiac za moja erunie a teraz przyslali mi ze wyjdzie mi 400F na miesiac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec mowie po naszemu WTF
![]()
no i male grzebanie w necie i na szczescie znalazlem za 95 na miecha z europa i gwarancja nie utracenia znizek wiec w przeliczeniu tanieji jestem happy bo byly obawy ze pozbede sie eruni tylko dlatego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości