Co z tego że wyregulujesz kąt jak i tak zaworki będą sie otwierać w nieodpowiednim momęcie a tego nie sprawdzisz wagiem, a później będzie dylemat :dlaczego poupalały się gniazda i zaworki i trzeba głowice regenerować??
Pozdrawiam
Wymiana rozrządu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
podczepie się pod temat .mam pytanie kupiłem do swojego agr taki zestaw i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem.
Zestaw składa się z napinacza i trzech rolek prowadzących firmy LUK (INA), wzmacnianego paska rozrządu GATES (5543XS) oraz z pompy wody wraz z oringiem uszczelniającym firmy FAW. Co sądzicie??
Zestaw składa się z napinacza i trzech rolek prowadzących firmy LUK (INA), wzmacnianego paska rozrządu GATES (5543XS) oraz z pompy wody wraz z oringiem uszczelniającym firmy FAW. Co sądzicie??
Wymiana rozrządu
witam. koledzy pozwólcie że podepne sie pod temat. mam golfa III 1.9TD Rolling Stones rok prod 1995 i chciałbym zająć się rozrządem. co bym musiał wymieniać? bo nie bardzo wiem co kupować. z góry dziekuje myślę że pomożecie.
nie ważne jak długo... ważne, że bezpiecznie do celu...