zapowiada się grubo widzęMaNo pisze:a dlaczego w temacie nie ma zdjęcia GT22 ??

Moderator: G0 Karcio
Bo kierownik ma coś innego w zanadrzuMaNo pisze:Panie kierowniku a dlaczego w temacie nie ma zdjęcia GT22 ?? Konrad ma aż dwie suszarki a ty co ??
niemożliwe ....MaNo pisze:Panie kierowniku a dlaczego w temacie nie ma zdjęcia GT22 ?? Konrad ma aż dwie suszarki a ty co ??
inne priorytety ale ...czajaa22 pisze:Bo kierownik ma coś innego w zanadrzu
czas pokaże....radas8412 pisze:zapowiada się grubo widzę
dokładnie , też się zastanawiamlolo_golf pisze:btw. czemu ta czwórka jeszcze nie jest w projektach???
Widzę, że dbasz o szczegółygluszcz pisze:przybyły też elementy poprawiające stan tech. i wizualny granatowego...
Zatem ładuj Piotrze 1,5D z MK1, ogarniaj ładnie temat, wrzucaj fotki i będzie cacy projektautem, po nietuzinkowym swapie (MK2 na VR6, TDI, itp..)
Oj coś mi się wydaje, że nie do końcaWegiel pisze:o ile nie sprzedasz go a z tego co widzę idzie na handel?
lolo_golf pisze:czemu ta czwórka jeszcze nie jest w projektach???
szczep pisze:dokładnie , też się zastanawiam
to chyba Wy tu zaprosiliście modaFrykas pisze:i ja tez sie nad tym zastanawiam
Wegiel pisze:To ja odpowiem:
Niestety nie spełnię tego warunkuWegiel pisze:Tematy muszą zawierać opis wszystkich przeróbek ze zdjęciami na pierwszej stronie.
Od momentu powstania tematu staram się jakoś pokazywać i opisywac to co się dzieje z autem .Wegiel pisze: autem, które jest w posiadaniu jednego właściciela od dłuższego czasu i stale, oraz systematycznie realizuje on plany związane z przeróbką auta w danym stylu (german, cult, itp..).
Jak ktoś zapłaci sumę która mnie satysfakcjonuje to jestem skłonny oddać golfa w dobre ręceWegiel pisze:o ile nie sprzedasz go a z tego co widzę idzie na handel?
Cierpliwie poczekam ....Wegiel pisze:Ale spokojnie prędzej czy później pewnie zawita w ,,Porjektach,
tak,w miare mozliwości niektóre elementy będą odświerzane i wymieniane na noweKamel pisze:Widzę, że dbasz o szczegóły![]()
.....Kamel pisze: Wegiel napisał(a):o ile nie sprzedasz go a z tego co widzę idzie na handel?
Oj coś mi się wydaje, że nie do końca
Będzie robiona weryfikacja stanu silnika i al-ek...... zobaczymy co się okażemajkitdi pisze:no wlasnie a co z GT22? graty skompletowane, idzie zima wiec...............![]()
napisz na pw co tam masz ,dokładne paramerty ,jaki stan i jaka kasa wchodzi w gremajkitdi pisze:jak cos mam BBS CH 5x112 18" moze passka zupgradujesz
prawie robi duże różnicę nie wiedziałeśprawie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości