Qrwa mać, nie ma czasu na nic, ciągle tylko do roboty i odsypianie po nieprzespanych nocachBialyUst pisze:Haloo Cos Sie Dzieje Czy Ciągle Ciężko Charujesz Dla Państwa![]()

Moderator: G0 Karcio
Qrwa mać, nie ma czasu na nic, ciągle tylko do roboty i odsypianie po nieprzespanych nocachBialyUst pisze:Haloo Cos Sie Dzieje Czy Ciągle Ciężko Charujesz Dla Państwa![]()
współczuje ci tych nocek.ale ja tez od 7:30 do 15:30 w robocie potem szybko do domu jakiś obiad a nieraz nie jem i do garażu składać fure i wracam właśnie tak 22 ale damy rade ZbychuZybi236 pisze:Qrwa mać, nie ma czasu na nic, ciągle tylko do roboty i odsypianie po nieprzespanych nocach![]()
![]()
h.. nie spanie po tych nockach Zibi a u mnie jeszcze sraczka z tymi szyszkami co na nieszczęście mieszkają na podległym do mojej fabrykiZybi236 pisze:Qrwa mać, nie ma czasu na nic, ciągle tylko do roboty i odsypianie po nieprzespanych nocach![]()
![]()
chyba nie wiesz co z czym równasz ale to temat zybutka więc dam spokójBialyUst pisze:współczuje ci tych nocek.ale ja tez od 7:30 do 15:30 w robocie potem szybko do domu jakiś obiad a nieraz nie jem i do garażu
tak tylko aukcja nie kosztuje 50 gr:)Zybi236 pisze:arturkw, RafaelloW007, ..:VoyteQ:.., nie mam parcia na sprzedaż, wystawiam tak na pałę nie licząc wcale na chętnego
Jak szaleć to szalećZybi236 pisze:arturkw, jak widać stać mnie na takie fanaberie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości