Chciał bym się dowiedzieć od jakiej pompy wtryskowej jest najwyższa fala (najbardziej agresywna)
Czy fala z Kia Carnival 2.9tdi na mechanicznej pompie posiada najwyższą fale.. (fale z takiej pompy w ręku nigdy nie miałem)
Fale - tarcze oporowe
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- punxbrygade
- Mały gagatek
- Kontakt:
Fale - tarcze oporowe
T3 syncro AHU mTDI 11mm i narazie tylko to.. [url]https://picasaweb.google.com/punxbrygade/NaprawaSyncro#[/url]
Fale - tarcze oporowe
na to pytanie ci nikt nie odpowie , nr fali nic nie mówi , taka czy owaka , ma z 30 rodzai fal wyższe z TD/D niż TDi a nr na nich wybite , muszę jeszcze się przyjrzeć może ,a pompa kija na allegro wisi uszkodzona 150 , może kup i się przekonaj , a podjadę i chętnie sam luknępunxbrygade pisze:Chciał bym się dowiedzieć od jakiej pompy wtryskowej jest najwyższa fala (najbardziej agresywna)
Czy fala z Kia Carnival 2.9tdi na mechanicznej pompie posiada najwyższą fale.. (fale z takiej pompy w ręku nigdy nie miałem)
- punxbrygade
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Fale - tarcze oporowe
No właśnie się zastanawiam nad tą pompą.... chyba ją łyknę.......
Vision weż zmierz swoja najwyższa falę i podaj wysokość...
Ale pewnie ta z kija bedzie miała mniej wysoką falę... w koncu to tdi i pojemność 2.9 ...
Tak mi sie zdaje ze trzeba szukać fal z pomp z 9 lub 10 mm tłoczkiem o jak najmniejszej pojemnosći z najwiekszą mocą....
Porównam jutro w ESItronicu...dziś juz mam dosyć szukania.....
Znalazłem dzis pompę i prawie ja kupiłem ale dobrze ze odwołałem ofertę bo okazała sie byc "lewą" L , na silniku 2.5 td osiąga moc 125 KM....a ma zaledwie 10 mm tłoczek......
Vision weż zmierz swoja najwyższa falę i podaj wysokość...
Ale pewnie ta z kija bedzie miała mniej wysoką falę... w koncu to tdi i pojemność 2.9 ...
Tak mi sie zdaje ze trzeba szukać fal z pomp z 9 lub 10 mm tłoczkiem o jak najmniejszej pojemnosći z najwiekszą mocą....
Porównam jutro w ESItronicu...dziś juz mam dosyć szukania.....
Znalazłem dzis pompę i prawie ja kupiłem ale dobrze ze odwołałem ofertę bo okazała sie byc "lewą" L , na silniku 2.5 td osiąga moc 125 KM....a ma zaledwie 10 mm tłoczek......
T3 syncro AHU mTDI 11mm i narazie tylko to.. [url]https://picasaweb.google.com/punxbrygade/NaprawaSyncro#[/url]
Fale - tarcze oporowe
odezwij się na gg23128128punxbrygade pisze:Znalazłem dzis pompę i prawie ja kupiłem ale dobrze ze odwołałem ofertę bo okazała sie byc "lewą" L , na silniku 2.5 td osiąga moc 125 KM....a ma zaledwie 10 mm tłoczek......