Jaki cichy końcowy tłumik
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jaki cichy końcowy tłumik
nie jestem zwolennikiem ulepszania chciałbym wymienić końcowy tłumik umarł naturalnie. Normalny cichutki jaki???? ewentualne koszty jakie u was są> dzięki
Ostatnio zmieniony pt cze 27, 2008 23:07 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
normalny nie znaczy żemiosło!dziejo pisze: Użytkownik
Auto: golf3
Silnik: MH
Ostrzeżeń:
1/3/6
PostWysłany: Wto Sty 10, 2006 14:20 końcowy tłumik Zmień/Usuń ten post
nie jestem zwolennikiem ulepszania chciałbym wymienić końcowy tłumik umarł naturalnie. Normalny cichutki jaki???? ewentualne koszty jakie u was są> dzięki
chcę kupić cichy a nie sportowy tłumikgos takiego, ze kupisz zwykly tlumik, ze zwyklym wydechem i nalozysz na niego nakladke za 70-100zl. Bzdura, nakladka po miesiacu cala zardzewieje, wiem bo tak sie stalo z moja. Jak chcesz sportowy wydech to sobie od razu kup caly tlumik, koszt jakies 200zl... Wink
-
- Ma gadane
-
- Ma gadane
- pewex.olek
- Mały gagatek
- Kontakt:
ppoll27, twoj post do mnie skierowany ?? bo mi chodzi o sportowy szukam czegos w miare cichego wiem ze nie bedzie to tak cicho jak w/w firmy ktore sa dedykowane do seryjnych ukladow wydechowych.
myslalem nad KM MALON, MUGEN ( ale z tych tanszych ) i ULTER.
p.s. prosilbym kogos kto ma w swoim golfie 1.8 srednice rur ukladu wydechowego co bym dobrze dobral
Pozdrowionka !!
myslalem nad KM MALON, MUGEN ( ale z tych tanszych ) i ULTER.
p.s. prosilbym kogos kto ma w swoim golfie 1.8 srednice rur ukladu wydechowego co bym dobrze dobral
Pozdrowionka !!
Vw Golf III 1.8 GL ABS
Witam!
A co myślicie o tym:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=102706631
Bo też chciałbym sobie do Golfa mątnać
A co myślicie o tym:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=102706631
Bo też chciałbym sobie do Golfa mątnać