Skradzione 2 Leony ARL

Zdjęcia, opisy skradzionych aut,oraz przedmiotów z nich

Moderator: VIP

Awatar użytkownika
Kamel
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Skradzione 2 Leony ARL

Post autor: Kamel » sob paź 30, 2010 10:21

Witam

Po koleżeńsku wrzucam dwa ogłoszenia o kradzieży aut kolegów z LeonClub'u:
Gdyby komuś w czasie jazdy czy też (może niestety JUŻ) podczas przeglądania ogłoszeń z częściami rzucił się w oczy któryś z poniższych to prosiłbym o kontakt z właścicielami lub też z Policją.

1. Czarny Leon skradziony w nocy z 25 na 26 października br. nr rej: GKA MA61:
Witam.
W nocy z dnia 25 na 26.10.10 z miejscowosci Banino k. Gdańska skradziono Seata Leona FR ARL 1.9 198PS, koloru czarnego, nr. rej GKA MA 61, na stalowych czarnych kołach 16 z zimowkami. Auto bardzo charakterystyczne, czarne ciemne szyby, obnizone zawieszenie Bilstein B14, na klapie w prawym dolnym rogu biała wlepa SRT.
Auto posiadało:
4x air bag,
kubelkowe fotele, czarno szara tapicerka,
skorzana kierownice i galke biegow,
ABS, ASR,
4 el. szyby,
el. grzane lustra (na tylnej szybie grzaly tylko 4 paski po srodku),
przy wlaczaniu swiatel zapalaly sie halogeny - uszkodzony wlacznik,
swiecił sie check silnika i kontrola trakcji,
w bagazniku na tylnej scianie brak plastikow.
Auto wczesniej nalezało do mojego brata, uzytkownika tego forum Ś.P. Magnezza. Kazda informacja na temat auta jest dla mnie cenna, gdyz nie bylo to tylko zwykle auto, lecz jedyna pamiatka po moim zmarlym bracie.
Za pomoc lub inne informacje czeka nagroda.
Tel. kontaktowe: 112 posterunki Policji Gdańsk i Żukowo,
508-082-865.
W FR-ce był wirus na 200 PS wiec moze łatwiej bedzie znalezc.
2. Czarny Leon skradziony w nocy z 26 na 27 października br. nr rej: TK 1018A:
Dzisiaj w nocy, między 22 a 4 rano, skradziono mojego leona. Wersja Top Sport, kolor czarna perła, na błotnikach emblematy FR a pod nimi naklejki klubowe. Na tylnej szybie w lewym dolnym rogu duża naklejka klubowa. Nakładki na lusterka w kolorze srebrnym. 17'' alufelgi od Audi A5 (nie ma drugiego leona na takich felgach)
W chwili kradzieży auto miało wgnieciony przedni prawy błotnik i porysowany prawy róg przedniego zderzaka. Inne charakterystyczne rzeczy to obcierki na obu tylnych błotnikach.
Nr rej. TK 1018A, VIN VSZZZ1MZ4R018981.

Niestety zabezpieczenia tylko fabryczne.

AC miałem ale i tak będę duuużo w plecy.

Jeżeli ktoś coś będzie widział to proszę o kontakt na nr tel. 606-119-486.

Ja jadę dalej na wycieczkę po mieście.

. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Skradzione Auta i Przedmioty (ściśle związane z motoryzacją)”