[GOLF MK4] by szczep, KW_Lorinser_WOB_Hella_US'y
Moderator: G0 Karcio
Re: [MK4] by szczep , czas na nowe koło
szczep żyje i ma się dobrze koła ogarnę w połowie przyszłego tygodnia jak się moje felgi sprzedadzą, a teraz jadę ściągnąć oponki i wszystko poczyścićkubcor pisze:No dobra dobra koła kołami, ale gdzie jest szczep?
[MK4] by szczep , czas na nowe koło
To można odetchnąć z ulgą, że koła nowe jednak będąszczep pisze:szczep żyje i ma się dobrze
Czyli masz już faworyta?szczep pisze:koła ogarnę w połowie przyszłego tygodnia
[MK4] by szczep , czas na nowe koło
jahre dziś zostały sprzedane i wiem że będą nieźle modzone przy okazji zakupiłem już nowe felgi które będą na przyszły tydzień u mnie, wybór padł na Lorinsery 8 i 9J 18" 3tlg w full polerce
fotki z aukcji
fotki z aukcji
Ostatnio zmieniony wt paź 26, 2010 19:59 przez szczep, łącznie zmieniany 1 raz.
[MK4] by szczep , Lorinser wheels
a jak to nie tajemnica ile za taka fele trzeba plenow ?
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
felgi kozackie
jak już ci pisałem jak będą u ciebie to muszę je przymierzyć
jak już ci pisałem jak będą u ciebie to muszę je przymierzyć
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
szczep, kozak !! dobrze to wygląda czekam na przymiarkę
ile wziałeś za BBS RC ?? - może być na pw
ile wziałeś za BBS RC ?? - może być na pw
O gustach ponoć się nie rozmawia szczep, nie obraź się, ale jak dla mnie to już na BBS było ładnie, zresztą co ja mówię BBS było kozackie i tyle Zobaczymy jak będę na aucie, ale pomimo tego cieszę się razem z Tobą, że zakupy udane...
szczep, świetny wybór. W poprzednim sezonie kochałem się w podobnych AMG (bez śrub) i nawet miałem jedne na oku, ale spękałem bo przez ET i szerokość chyba bym ich nie upchnął w błotniki. Tak czy inaczej Benze w tym stylu to zawsze dobra opcja.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
o Prosze Szczep ladne kolo sobie zakupiles a jaka bedzie oponka ???
Nord-vag.pl
Poncek17, zakładam te same oponki co były na RC czyli 205/40/18 na 8 i 9J powinny jakoś wygladać
Miłe zaskoczenie ze strony Poczty, wczoraj paczka została nadana dziś wylądowała u mnie
Miłe zaskoczenie ze strony Poczty, wczoraj paczka została nadana dziś wylądowała u mnie
No felgi kozackie i stylowe , zobaczymy jak 9J będzie wyglądało na oponie 205/40/18 Już widzę szczepa jak codziennie ze szmatką polerke robi