[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
gdyby nie te browary to mi by przypominało jakąś "sale" przesłuchań,
co do autka to Ja bym troszeczkę jednak przód spuścił delikatnie ,
co do autka to Ja bym troszeczkę jednak przód spuścił delikatnie ,
- Maaciek1
- Użytkownik
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
No zimowy setup trzeba przyznać zmienił go niesamowicie Ale na wiosne będzie cieszyć oko jak się wróci do poprzedniego stanu
A lokal miażdży
A lokal miażdży
MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE \m/
Black Devil by POOREK
POOREK, lepiej powiedz kiedy zapraszasz na piwo
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: Black Devil by POOREK
zobaczy się, jak będę miał chwilkę to może go ruszę w dół ale w gruncie rzeczy trochę mi to wali bo i tak zimą samochód "nie wygląda" rok temu udało mi się zawisnąć na progach na jakiejś zaspie więc w tym roku jestem ostrożniejszyarturek320 pisze:co do autka to Ja bym troszeczkę jednak przód spuścił delikatnie ,
inaczej być nie może mam nadzieję że będzie to triumfalny powrótMaaciek1 pisze:No zimowy setup trzeba przyznać zmienił go niesamowicie Ale na wiosne będzie cieszyć oko jak się wróci do poprzedniego stanu
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
Black Devil by POOREK
ee Poorek nie dodales kto ci pomagal przy zaiasie nie robi sie tego kolega kolegow sie wstydzisz :D a tak po za tym co ty zrobiles z tym samochodem stracil wyglad
[size=85][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=4058206#4058206][color=#FF0000]Szczurek Mk3 1,9 TDi GT bys RZT[/color][/url]
[img]http://img704.imageshack.us/img704/9830/kopiazdjcie0110aa.jpg[/img][/size]
[img]http://img704.imageshack.us/img704/9830/kopiazdjcie0110aa.jpg[/img][/size]
Black Devil by POOREK
haha klub w kanale dobra sprawa
a co do golfa to przemiana niesamowita co ta zima robi z naszymi autami.. oby tylko do wiosny przetrwać ja juz tez na dniach wskakuje w zimowy zestaw i tak jak ty caly przód ściągnę i cos czuje ze projektorów juz nie bedzię po zimie za duzo pomysłów Pozdrawiam kolegę
a co do golfa to przemiana niesamowita co ta zima robi z naszymi autami.. oby tylko do wiosny przetrwać ja juz tez na dniach wskakuje w zimowy zestaw i tak jak ty caly przód ściągnę i cos czuje ze projektorów juz nie bedzię po zimie za duzo pomysłów Pozdrawiam kolegę
Black Devil by POOREK
POOREK, hehe teraz widze ze to co mi pisales to prawda
PeWu_GT, to moze chcesz je sprzedac??
PeWu_GT, to moze chcesz je sprzedac??
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
RZT, nawet w ten sposób nie myśl że się wstydzę co innego jakbym napisał że sam walczyłem a tu tylko foto się pojawiło jeszcze raz dzięki za pomoc i towarzystwo
..:VoyteQ:.., szkoda jedynie że to nie 4x4 niech szybciej przychodzi ta zima to i szybciej pójdzie precz
PeWu_GT, doszło Ci PW 1 listopada ? podtrzymuję tamto zdanie
Broda6666, a co pisałem?
..:VoyteQ:.., szkoda jedynie że to nie 4x4 niech szybciej przychodzi ta zima to i szybciej pójdzie precz
PeWu_GT, doszło Ci PW 1 listopada ? podtrzymuję tamto zdanie
Broda6666, a co pisałem?
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
Black Devil by POOREK
a co tu sie u pana szanownego dzieje ? jakieś zbieranie frykasów przez zime czy cos? moze jakies rarytas ki dochodza?
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
chyba nie ma się czym chwalić
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
trochę gratów poschodzi to coś napiszę golf raczej ze mną zostaje wiec wyluzować poślady odbiegając od gratów które mają niedługo dotrzeć oraz od pomysłów które zrodziły się w głowie, napisać mogę że... zakupiłem ostatnio oliwę z filtrem której nawiasem nie mam czasu wymienić
zamieniłem również antenę od CB na dach wpadła nowa i to jaka nóweczka w folii, z legalnego źródła żeby złodziejom nie dać zarabiać
pora też poskładać od nowa hamulce więc kilka groszy również mnie szarpnie ostatnio jak kręciliśmy z kumplem gewinde w górę to obczailiśmy że jeden przegub nie wygląda tak jak powinien.. więc kolejny wydatek...
byłbym zapomniał, szarpnęło mnie ostatnio ubezpieczenie.... chyba tyle z takich kosztów niewidocznych do zainwestowania zbiera się z tego niemała kasa, każdy o tym wie, a jak ktoś dba o autko to mechaniczna strona jest dużo ważniejsza
poza tym robię na zimę grzane lusterka i nie byłbym sobą jakbym czegoś nie popsuł, więc rozwaliłem wkład lusterka kierowcy szukam, ori w stanie idealnym tzw. łamane z kreską, to chyba asferyczne? wiadomo o co chodzi
ostanio również, zamieniłem się z kumplem na hokeje miałem wąski on miał szeroki, spytałem czy wymieniamy się i że dopłacam mówi żebym zabierał bo go denerwuje jak po krawężnikach jeździ więc piwo spiliśmy i jestem szeroki hokej do przodu co prawda minimalnie jest naderwany w 2 miejscach ale na zgrzewanie podjadę i będzie gites może się pogoni za jakiś pieniążek
więcej nic do chwalenia nie ma
c.d.n.
zamieniłem również antenę od CB na dach wpadła nowa i to jaka nóweczka w folii, z legalnego źródła żeby złodziejom nie dać zarabiać
pora też poskładać od nowa hamulce więc kilka groszy również mnie szarpnie ostatnio jak kręciliśmy z kumplem gewinde w górę to obczailiśmy że jeden przegub nie wygląda tak jak powinien.. więc kolejny wydatek...
byłbym zapomniał, szarpnęło mnie ostatnio ubezpieczenie.... chyba tyle z takich kosztów niewidocznych do zainwestowania zbiera się z tego niemała kasa, każdy o tym wie, a jak ktoś dba o autko to mechaniczna strona jest dużo ważniejsza
poza tym robię na zimę grzane lusterka i nie byłbym sobą jakbym czegoś nie popsuł, więc rozwaliłem wkład lusterka kierowcy szukam, ori w stanie idealnym tzw. łamane z kreską, to chyba asferyczne? wiadomo o co chodzi
ostanio również, zamieniłem się z kumplem na hokeje miałem wąski on miał szeroki, spytałem czy wymieniamy się i że dopłacam mówi żebym zabierał bo go denerwuje jak po krawężnikach jeździ więc piwo spiliśmy i jestem szeroki hokej do przodu co prawda minimalnie jest naderwany w 2 miejscach ale na zgrzewanie podjadę i będzie gites może się pogoni za jakiś pieniążek
więcej nic do chwalenia nie ma
c.d.n.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl