[mk2] Dokładka tylnego zderzaka ?! // Listwa Grilla Jetta
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- olewojciech
- DAAMNNN
witam !!
Gdzieś na necie swego czasu znalazłem takie foto mk2.
I tutaj widać że pod tylnim zderzakiem ma jakąś dokładke ...
Do znawców tematu .. co to jest ??
Oryginał, samoróba, jakiś mega unikat ? ... gdzie to można kupić
Zdjęcie tego Golfa
Gdzieś na necie swego czasu znalazłem takie foto mk2.
I tutaj widać że pod tylnim zderzakiem ma jakąś dokładke ...
Do znawców tematu .. co to jest ??
Oryginał, samoróba, jakiś mega unikat ? ... gdzie to można kupić
Zdjęcie tego Golfa
Ostatnio zmieniony czw paź 28, 2010 16:51 przez olewojciech, łącznie zmieniany 1 raz.
[mk2] Dokładka tylnego zderzaka ?!
Szukaj a znajdziesz;p ale tak na poważnie to albo unikat albo jakiś magik dorwał zderzak z mk3 i piłe
A mi to wygląda na zderzak ze Skody Felicii, ale mogę się mylić...
[url=http://ataraxia.wrzuta.pl/audio/eakvcc4hkp/the_prodigy_-_diesel_power][img]http://r9.fodey.com/2046/61a3a48da0b74e018a946fbf80536f52.0.gif[/img][/url]
- olewojciech
- DAAMNNN
Kurde teraz juz nie pamiętam gdzie to foto dokładnie dorwałem.
Wydaje mi sie że gdzieś na forum już było ... w jakimś temacie ~''czy białe alu pasuje do czerw. mk2"
Teraz dokładnie nie pamiętam (nie mam auta po nosem) ale wydaje mi sie że w ori tylnym szerokim zderzaku w mk2 właśnie tam na dole są chyba jakieś otwory .. tak jakby właśnie coś można było tam doczepić ...
Koledzy kombinujcie co to takiego jest bo mi sie podoba
Wydaje mi sie że gdzieś na forum już było ... w jakimś temacie ~''czy białe alu pasuje do czerw. mk2"
Teraz dokładnie nie pamiętam (nie mam auta po nosem) ale wydaje mi sie że w ori tylnym szerokim zderzaku w mk2 właśnie tam na dole są chyba jakieś otwory .. tak jakby właśnie coś można było tam doczepić ...
Koledzy kombinujcie co to takiego jest bo mi sie podoba
- kołodziej
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja widziales kiedys w mk2 dokladke w tylnym zderzaku ktroa pochodzila z mk3 z przedniego zderzaka
MOJA ŚLIWKA;)Fire&Ice http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=302792
Re: [mk2] Dokładka tylnego zderzaka ?!
Jak to mowia polak potrafikołodziej pisze:Ja widziales kiedys w mk2 dokladke w tylnym zderzaku ktroa pochodzila z mk3 z przedniego zderzaka
a mnie to wygląda na dokładkę wąską z przedniego szerokiego zderzaka od mk2 przerobioną moze troche lekko i zamontowaną do zderzaka...
ori nie było dokładek do tylnego zderzaka...
też widziałem na żywo mk2 z dokładka tylnego zderzaka i super to wyglądało może z jakimś pakietem było :
http://golfstory.free.fr/php_kitcarross ... _golf2.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://golfstory.free.fr/php_kitcarross ... _golf2.php" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=109&t=487008
VW Passat B5 3B byZATOX
AFN+, 141 KM 330 Nm,-30, Royal Green Mica, CA
Alpine CDA 117ri u-Dimension RM-V41 Morel Tempo 6 RE 10S4
VW Passat B5 3B byZATOX
AFN+, 141 KM 330 Nm,-30, Royal Green Mica, CA
Alpine CDA 117ri u-Dimension RM-V41 Morel Tempo 6 RE 10S4
- olewojciech
- DAAMNNN
i nawet w piwnicy mam tak wyglądającą dokładkę pod przedni zderzakzielu pisze:a mnie to wygląda na dokładkę wąską z przedniego szerokiego zderzaka od mk2 przerobioną moze troche lekko i zamontowaną do zderzaka...
Moim zdaniem jedyna rada uwolnij w sobie umysł twórcy i do garażu:D
- olewojciech
- DAAMNNN
Re: [mk2] Dokładka tylnego zderzaka ?!
ty no faktycznie ... dopiero teraz zobaczyłem na foto że ta dokładka na tyle jest łaczona dokładnie w połowie (tak jak przednia..)zielu pisze:a mnie to wygląda na dokładkę wąską z przedniego szerokiego zderzaka od mk2 przerobioną moze troche lekko i zamontowaną do zderzaka...
jak bede kiedys na szrocie to moze i taka waską dokładke znajde i wtedy coś wystrugam
I jeszcze przy okazji .. zmieniłem troche nazwe tematu.
Mam pytanie w sprawie tych listw od Jetty które ludzie wkładająna na grill od golfa mk2. (patrz foto..)
Czy tam wystarczy podpiłować te okrągłe wystające 'ramki' od lamp i listwa normalnie wtedy pasuje ??
Czy jeszcze jakies dodatkowe mody ??
to jest ori wąska dokładka szerokiego zderzaka z wyciętym otworem pod wydech. Zdjęcie przedstawia autko z Kato które ok 2 lat temu było wystawione na licytacje więc może stąd masz foto. Sam to przerabiałem - lekko trzeba przymodzić z kątem ale jak to mówią..." Jak się popieści to się..." Na żywca efekt jaj nie urywa.
co to listwy... nic nie kombinujesz oprócz przypiłowania dołu atrapy w miejscach "zaokrąglonych". Te same miejsca zaczepów. plug&play
co to listwy... nic nie kombinujesz oprócz przypiłowania dołu atrapy w miejscach "zaokrąglonych". Te same miejsca zaczepów. plug&play
- olewojciech
- DAAMNNN
ok wielkie dzieki
jak zwykle mozna na was liczyc
temat mozna zamknąć ...
jak zwykle mozna na was liczyc
temat mozna zamknąć ...