Golf III vr6 vs Vectra C , Toledo and BMW seri5 e36
- damian24
- Ma gadane
- Kontakt:
Nie ma sie co gorączkować bo koleś narobił burdelu w dziale swoimi wyimaginowanymi opowieściami. Temat powinien być zamknięty jak wiele w tym dziale
w łbie Ci sie nie zakręciło?FrankHorrigan pisze:HEBLE na MAKSA, PISK, redukcja do 3 (ABS oczywiście wyłączony) tuz tuż przed bordowym cepem odpuściłem hamulec i gwałtowny ruch kierownicą w prawo, koleina że bochen chleba schowasz, lekko wyrzuciło mnie do góry i postawiło bokiem, redukcja 2 gaz do oporu, odcina, kontra, drugim bokiem, znowu kontra, cały czas odcina, znowu bokiem, kontra delikatna, prosto, trójka, gaz do oporu
- xxxGlaDxxx
- ...
Re: Golf III vr6 vs Vectra C , Toledo and BMW seri5 e36
Też mnie to zastanawia Tak swoją drogą to autor tematu powinien zrobić licencje rajdową i startować w WRC, z takim skillem to Loeb powinien bać się o swoją głowę w fabrycznym teamie CitroenaFrankHorrigan pisze:HEBLE na MAKSA, PISK, redukcja do 3 (ABS oczywiście wyłączony) tuz tuż przed bordowym cepem odpuściłem hamulec i gwałtowny ruch kierownicą w prawo, koleina że bochen chleba schowasz, lekko wyrzuciło mnie do góry i postawiło bokiem, redukcja 2 gaz do oporu, odcina, kontra, drugim bokiem, znowu kontra, cały czas odcina, znowu bokiem, kontra delikatna, prosto, trójka, gaz do oporu
- BENITO
- Forum Master
- Kontakt:
Dajcie już spokój, niech temat umrze śmiercią naturalną
Powrót do korzeni, GTD to jest to.