GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
- trzeci5
- Forum Master
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
GOLF MK4 by GoNzO
Bedzie gruubo! Jak tak patrze na te Twoje 17"x10" to nawet przechodzi mi mysl o szukaniu 18-tek do siebie, a przychodzi na ladne szerokie 17"
Re: GOLF MK4 by GoNzO
Tak prezentuje się 8,5J jutro cyknę foty 10Jtrzeci5 pisze:rancik wygląda elegancko ,pokaż jak to wygląda razem z rotorem ,pozdro.
Mogły by te przednie mieć ze 3-4cm więcej rantu i 9J Ale dobrom oponkę się naciągnie + jakiś dystansik i też będzie ładnietruckman pisze:Przód bez rewelki, ale tył będzie wykręcać suty
GOLF MK4 by GoNzO
No rantu trochę im brakuje, bardzo podobają mi się felgi jak mają równe ranty przód i tył
GOLF MK4 by GoNzO
Zrobiłem foty 10J jak obiecałem
No i przyszłą ostatnio paczuszka z nowymi oponkami na zimę
No i przyszłą ostatnio paczuszka z nowymi oponkami na zimę
GOLF MK4 by GoNzO
Nie doczytałem, że to opony na zimę i pierwsze co pomyślałem, to on chyba żartuje, że to da się naciągnąć
Taki balon to by nieciekawie chyba wygadał na na takiej feldze Na 10J będzie niszy profiltruckman pisze:Nie doczytałem, że to opony na zimę i pierwsze co pomyślałem, to on chyba żartuje, że to da się naciągnąć
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
GOLF MK4 by GoNzO
przy naciągu profil sam się zmniejsza to nie przesadź z za niskim profilem
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
GOLF MK4 by GoNzO
GoNzO !!!, przy tej szerokości to raczej balonu by nie było Fakt, że raczej tego byś nie naciągnął
Włodary88 są tacy że nawet 215/35/17 naciągną na 10JWłodary88 pisze:przy naciągu profil sam się zmniejsza to nie przesadź z za niskim profilem
Ja planuje dać jakieś opony na profilu 45, tak żeby kola optycznie nie wydawały się za małe
No są tacy co naciągają takie wąskie opony o podobnym profilu na szerokie felgi, ale to kalectwo dla samochodu i samych felgtruckman pisze:GoNzO !!!, przy tej szerokości to raczej balonu by nie było Fakt, że raczej tego byś nie naciągnął
Ostatnio zmieniony pt lis 26, 2010 14:37 przez GoNzO !!!, łącznie zmieniany 1 raz.