W co zainwestowac pieniądze. Golf 2

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

czerwonyjezdziec
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: czerwonyjezdziec » śr paź 20, 2010 19:09

dzięki wielkie:)

Djpawssio
Mały gagatek
Mały gagatek

Re: W co zainwestowac pieniądze. Golf 2

Post autor: Djpawssio » czw paź 21, 2010 23:12

czerwonyjezdziec pisze:myślę, że max 500zł:) chce osiągnąć przyzwoitą jakość dźwięku;) nie musi być to jakiś umcyk na pół osiedla tylko żeby było miło słuchać muzyki a nie charczących głośników:)

Sorry już dużo osób odpowiedziało Ci na pytanie ale za 500zł nigdy nie osiągniesz przyzwoitej jakości dźwięki nie jestem audiofilem ale mam dużo kontaktu z sprzętami wyższej pólki i powiem szczerze sprzęt dla wybornego audiofila to koszt około 20tys. zł :) Wiem że inni kupują jbl itd.... bardzo dobre głośniki nic do niech nie mam ale audiofil zawsze ma jakieś ale i powiem Ci słuchałem wiele sprzętów średniej wyższej pułki i jest odczuwalna duża różnica kiedyś miałem w domu starą wierze polską unitra potem zmieniłem na sprzęt średniej półki onkyo za 4tys kolosalna różnica i mogło się słuchać godzinami i dniami :) pozdrawiam powodzenia w doborze polecam Ci zestawy infinity :)

czerwonyjezdziec
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: czerwonyjezdziec » pt paź 22, 2010 17:23

no i stworzyłem taki zestaw, co Wy na to? : http://allegro.pl/jvc-kd-r301-mp3-aux-i1267889555.html" onclick="window.open(this.href);return false; http://allegro.pl/kenwood-kfc-p727ec-no ... 99219.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Djpawssio
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Djpawssio » pt paź 22, 2010 19:55

Radio odpada głośniki KENWOODA bardzo dobre. :) nie mogłeś kupić jakiegoś pionka lub alpiny używane fakt może za taką kase byś nie dostał pozdro

czerwonyjezdziec
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: czerwonyjezdziec » wt paź 26, 2010 21:46

car audio kompletne. Temat do zamknięcia! dziękuję wszystkim!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”