W co zainwestowac pieniądze. Golf 2
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
-
- Mały gagatek
Re: W co zainwestowac pieniądze. Golf 2
czerwonyjezdziec pisze:myślę, że max 500zł:) chce osiągnąć przyzwoitą jakość dźwięku;) nie musi być to jakiś umcyk na pół osiedla tylko żeby było miło słuchać muzyki a nie charczących głośników:)
Sorry już dużo osób odpowiedziało Ci na pytanie ale za 500zł nigdy nie osiągniesz przyzwoitej jakości dźwięki nie jestem audiofilem ale mam dużo kontaktu z sprzętami wyższej pólki i powiem szczerze sprzęt dla wybornego audiofila to koszt około 20tys. zł Wiem że inni kupują jbl itd.... bardzo dobre głośniki nic do niech nie mam ale audiofil zawsze ma jakieś ale i powiem Ci słuchałem wiele sprzętów średniej wyższej pułki i jest odczuwalna duża różnica kiedyś miałem w domu starą wierze polską unitra potem zmieniłem na sprzęt średniej półki onkyo za 4tys kolosalna różnica i mogło się słuchać godzinami i dniami pozdrawiam powodzenia w doborze polecam Ci zestawy infinity
-
- Nowicjusz
no i stworzyłem taki zestaw, co Wy na to? : http://allegro.pl/jvc-kd-r301-mp3-aux-i1267889555.html" onclick="window.open(this.href);return false; http://allegro.pl/kenwood-kfc-p727ec-no ... 99219.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Mały gagatek
Radio odpada głośniki KENWOODA bardzo dobre. nie mogłeś kupić jakiegoś pionka lub alpiny używane fakt może za taką kase byś nie dostał pozdro
-
- Nowicjusz