Grupowy chiptuning w Masters TUNING w Piasecznie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Witam,
składam grupę na chiptuning w firmie Masters TUNING, więcej o nich na stronie http://www.tdi-tuning.pl" onclick="window.open(this.href);return false; a opinie do znalezienia w necie.
Grupę chciałbym skonstruować możliwie szybko, moment zamknięcia listy zależy od prędkości jej powiększania się (im więcej tym taniej). Minimalna ilość to 5 aut. Proszę o PW w celu dopisania do listy. Lista prowadzona na vw-passat, OCP i VWGOLF.
Kwestie techniczne można ustalać z P. Markiem z MS pod numerem 601 211 832.
I darujmy sobie posty w stylu "no ja to bym chciał, ale nie bo kasa, itp". Niech wpisują się osoby zdecydowane zrobić modyfikacje w stosunkowo krótkim czasie lub w najbliższym czasie.
Update terminu: nasz grupa w związku z urlopami w Masters Tuning będzie przyjmowana na modyfikacje od 15 października i do tego dnia przedłużamy możliwość zapisów.
Lista
1. blight - VW Passat 101KM AVB
2. szymon - Fiat Chroma 150 KM 2.0
3. siwy2241 - VW Passat 130 KM AWX
4. razaw - VW Passat B6 BLS
5. arci9 - Skoda SuperB 1.8 TSI
6. montfa69 - Ford Fokus II 90 KM HB
7. FunGous - Skoda SuperB 1.8 TSI
składam grupę na chiptuning w firmie Masters TUNING, więcej o nich na stronie http://www.tdi-tuning.pl" onclick="window.open(this.href);return false; a opinie do znalezienia w necie.
Grupę chciałbym skonstruować możliwie szybko, moment zamknięcia listy zależy od prędkości jej powiększania się (im więcej tym taniej). Minimalna ilość to 5 aut. Proszę o PW w celu dopisania do listy. Lista prowadzona na vw-passat, OCP i VWGOLF.
Kwestie techniczne można ustalać z P. Markiem z MS pod numerem 601 211 832.
I darujmy sobie posty w stylu "no ja to bym chciał, ale nie bo kasa, itp". Niech wpisują się osoby zdecydowane zrobić modyfikacje w stosunkowo krótkim czasie lub w najbliższym czasie.
Update terminu: nasz grupa w związku z urlopami w Masters Tuning będzie przyjmowana na modyfikacje od 15 października i do tego dnia przedłużamy możliwość zapisów.
Lista
3. siwy2241 - VW Passat 130 KM AWX
Ostatnio zmieniony czw wrz 30, 2010 23:48 przez blight, łącznie zmieniany 2 razy.
- golfer_1984
- VW Baron
- Kontakt:
blight, podaj jaki koszt?? auta seryjne - jaka cena?? auta po zmianach - jaki koszt??
MK5 GTI DSGhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=467361
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
Takie rzeczy trzeba bezpośrednio z P. Markiem ustalać. Ja jadę z dmuchawka od silnika 130KM i zapłacę więcej. Umówmy się, ze zapytam, czy mogę publikować informacje o cenie. Jako teaser mogę dodać, ze upust na 5 autach to ok 15%. Im nas będzie więcej tym oczywiście lepsza pozycja do negocjacji Ważne, by osoby decydujące się były słowne, bo były grupy po 10 osób, a przyjeżdżały 3.golfer_1984 pisze:blight, podaj jaki koszt?? auta seryjne - jaka cena?? auta po zmianach - jaki koszt??
Decyzję o miejscu podejmowałem jakieś 2 miesiące, głównie analiza ogolniedostepnych informacji Do Rogala nie sposób się dopchać. I od strony rachunkowej mi wyszło, że lepiej dopłacić kilka stówek za dobre zrobienie chipa, niż np. za miesiąc zmieniać dwumas, bo źle są ustawione Nm. To naprawdę finezyjna operacja i lepiej ją zrobić u specjalisty.
Re: Grupowy chiptuning w Masters TUNING w Piasecznie
Dla zainteresowanych mam informacje o cenie. Chipowanie 1.9 TDI, na pomopowtryskach, seryjne auto normalnie kosztuje 1500 zł. Dla grupy 5 aut (już tyle mamy) zniżka będzie wynosić 200 zł, czyli 1300 zł do zapłaty. Zanosi się, że grupa będzie większa, w związku z tym cena też nie jest ostateczna. Zamkniecie zapisów do grupy nastąpi w przyszły poniedziałek, wtedy też będziemy mogli ostatecznie poznać koszty naszych modyfikacji. Czy drogo? Jak widzę, co trzeba wymieniać i ile kosztuje naprawianie źle zmodowanego auta, imho to promocja jakich mało
Umawiać się na chipowanie będzie można już od wtorku (wtorek i środa to na te chwile wolne terminy).
Umawiać się na chipowanie będzie można już od wtorku (wtorek i środa to na te chwile wolne terminy).
- golfer_1984
- VW Baron
- Kontakt:
blight, a jaki koszt 1.9 TDI AFN po zmianach??
MK5 GTI DSGhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=467361
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
wyczyscilem temat ze zbednych postow, jesli ktos chce dyskutowac nie na temat ma od tego pogawedki !
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
Witam,
Mam forda focus II HB 1,6tdi 90 KM
Wczoraj bylem w tym warsztacie, rozmawialem z P Markiem i zapisalem sie wstepnie na 18.października ale jestem chętny się dołączyć - wycenili mi robote na 1750zl
podaj mi jakis nr telefonu to ulatwi komunikacje
moj nr: 604 587 578
Mam forda focus II HB 1,6tdi 90 KM
Wczoraj bylem w tym warsztacie, rozmawialem z P Markiem i zapisalem sie wstepnie na 18.października ale jestem chętny się dołączyć - wycenili mi robote na 1750zl
podaj mi jakis nr telefonu to ulatwi komunikacje
moj nr: 604 587 578
Aktualizacja cen: z racji powiększenia grupy spada cena. Na te chwilę cena dla naszej grupy upust wynosi ok 17% od ceny bazowej, czyli dla silnika 1,9 TDI z ceny nominalnej 1500 zapłacimy 1250 zł. W miarę powiększania się grupy ceny mają dalej spadać. Przypominam, iż zapisy trwają do 15 października.
Aktualnie mamy 8 aut i rabat od ceny nominalnej wynosi 20%
Przypominam, że możliwość zapisu tylko do 15 października!
Przypominam, że możliwość zapisu tylko do 15 października!
Proszę o dopisanie mnie do listy! Audi A3 8P 1,9TDI 2006r.!
Ostateczna lista na grupowy chiptuning w Masters TUNING w Piasecznie
3. Gameboy7 - Audi A3 8P 1,9TDI 2006r
8. Andreus1979 - VW Passat Variant B6 2.0TDI DSG
9. Dżemo - VW Golf V TDI 105KM 2007r
Grupa jest umówiona na sobotę, 23.X.2010 r.
Czy zapisywać będziemy się bezpośrednio w MT czy też stworzymy grafik - odpowiem jutro po potwierdzeniu.
W wypadku NAPRAWDĘ uzasadnionej niemożliwości przybycia w sobotę - proszę o kontakt na PW
Do zobaczenia
3. Gameboy7 - Audi A3 8P 1,9TDI 2006r
8. Andreus1979 - VW Passat Variant B6 2.0TDI DSG
9. Dżemo - VW Golf V TDI 105KM 2007r
Grupa jest umówiona na sobotę, 23.X.2010 r.
Czy zapisywać będziemy się bezpośrednio w MT czy też stworzymy grafik - odpowiem jutro po potwierdzeniu.
W wypadku NAPRAWDĘ uzasadnionej niemożliwości przybycia w sobotę - proszę o kontakt na PW
Do zobaczenia
Masters Tuning czeka na nas w sobotę 23.X. od godz. 9.00.
Osoby z listy mające problem z tym terminem proszone są o kontakt w MT (lista aut, nazwisk i tel jest dostarczona do MT)
Osoby z listy mające problem z tym terminem proszone są o kontakt w MT (lista aut, nazwisk i tel jest dostarczona do MT)
Panowie ja już jestem po - wczoraj zrobilem. z 1775 zl opuscili mi do 1500zl.
Pan Marek troche pomarudzil ze grupa miala byc z samych VWnów a tutaj jakies fordy przyjezdzaja itp.
Ale w koncu zrobil mi to.
podsumowując - na wejściu na hamowni mialem 104 KM (producent podaje 90KM !!) po operacji mam 120KM i różnice czuć na drodze.
calosc zajela okolo 1h20 min. (2 korekty chipa)
pozdrawiam i powodzenia
a tak wyglada charakterystyka (cienkie linie przed grube po)
Pan Marek troche pomarudzil ze grupa miala byc z samych VWnów a tutaj jakies fordy przyjezdzaja itp.
Ale w koncu zrobil mi to.
podsumowując - na wejściu na hamowni mialem 104 KM (producent podaje 90KM !!) po operacji mam 120KM i różnice czuć na drodze.
calosc zajela okolo 1h20 min. (2 korekty chipa)
pozdrawiam i powodzenia
a tak wyglada charakterystyka (cienkie linie przed grube po)
Blight i Panowie,
Może ustalimy jakiś szybki grafik na tą sobotę? Żeby nie było tak, że wszyscy przyjedziemy np. na 9:00 i każdy będzie czekał kilka godzin na swoją kolejkę...
Chyba wiadomość do każdego na "PW" wystarczy aby potwierdzić komu pasuje jaka godzina najlepiej??
Może ustalimy jakiś szybki grafik na tą sobotę? Żeby nie było tak, że wszyscy przyjedziemy np. na 9:00 i każdy będzie czekał kilka godzin na swoją kolejkę...
Chyba wiadomość do każdego na "PW" wystarczy aby potwierdzić komu pasuje jaka godzina najlepiej??
---------
Pozdro 4LL ^^
Pozdro 4LL ^^