Passat B3 Variant mit VR6 motor :)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
V Były staruszek "pasław" V po zasłużonej i kochanej V "zuzie" mk2 V
inne auto od razu. ja bym tu na nowy sezon widział pełne szpulki z A3 albo Speedline'y z MK3 w czarnym połysku. i komfort pozostanie.
You've got a Honda? Don't worry about it. Nobody is perfect.
fajny pasek widzialem, ladny, teraz kosmetyka, jakies niecodzienne koło, naklejka wheelwhores i potem takie jakies tam drobiazgi powodzenia
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
tomantg, dzięki
Na razie robię porządek w garażu i nie mam gdzie działać więc jeżdżę nim w takim stanie jaki jest.Co chwilkę sobie coś tam skrobię w środku albo przy silniku ale to jeżeli wychodzą drobne usterki.Prócz zmiany na opony zimowe w najbliższym czasie i koniecznego zakupu rolety to raczej nic nie będę robił.Po zimie wielkie plany.....Młody90 pisze:dzieje sie cos ?
Ostatnio zmieniony wt paź 05, 2010 09:58 przez Biperr0, łącznie zmieniany 1 raz.
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
Żeby folia...tak po hamsku...jak jakiegoś hu*a przykrywać Jak już to prześcieradełkiem w kwiatuszki,serduszka i balonikiAlvarees pisze:będziesz go folią przykrywał??
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
no passacior w stanie srednim ale wierze ze go odratujesz co jak widac systematycznie robisz i jedyny sluszny silnik
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
pelna bajera jak dla mnie :d passat b3 w kombi z vr6 ,no miod malina tylko teraz doprowadzic do uzywalnosci i ujezdzac...
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- ReterAdam88
- Ma gadane
Biperr0, wszystko pięknie ładnie tylko czy warto było kupować auto z takim silnikiem żeby dużo paliło a mało kilometrów robiło jak dla mnie wielki dylemat passacik do ogarniecia tylko szkoda że nie w wersi exclusiv no sam teraz troszke żałuje że nie doczytałem odnośnie passata b3 bo zapewne jeszcze bym go nie kupił i szukał bym passata właśnie w takiej wersji ale nie ma co żałować co sie stało to sie nie odstanie teraz przynajmniej ma nowe serce mocniejsze a przyszłości realizacja dalszych moich planów czego życzę również tobie
viewtopic.php?f=91&t=555742" onclick="window.open(this.href);return false;
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
Mało jeżdżę raz z powodu operacji o której wiesz,dwa z powodu pracy której aktualnie nie mam a czy warto było .... dla mnie warto !ReterAdam88 pisze:wszystko pięknie ładnie tylko czy warto było kupować auto z takim silnikiem żeby dużo paliło a mało kilometrów robiło jak dla mnie wielki dylemat
Jak się tylko odkuję po tym zasranym wypadku to biorę się ostro z pasławem do roboty.Przewiduję po nowym roku pierwsze pracę bo teraz będą ważniejsze wydatki jak to świeta.
Z nowości doszło ogumienie zimowe i powoli nadrabiam ze środkiem tzn lampki,żaróweczki żeby wszystko świeciło jak w oryginale.
Klima już sprawna