Car Audio pomoc przy zmianie/dokupieniu sprzętu
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam. Zacznę od tego że kupiłem radio JVC KD-R301, głośniki na tył Blaupunkt EMx 693 moc 200W 6"x9", głośniki na przód do podszybia Phantom TS-C1022P 100W max dwudrożne. Moje pytanie: Co muszę zmienić/ dokupić by grało przyzwoicie ponieważ tak od połowy głośności zaczynają "charczeć" głośniki. Wydaje mi się że to przez słabe radio. Zależy mi na tym by był fajny bass i przy czym nie spadła jakość muzyki oraz by dało się jej głośniej słuchać bez charczenia. Podkreślam że nie zamierzam wydać bardzo dużo na ten cel. Proszę o podpowiedzi i pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=19&t=9787" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Bardziej mi chodziło o podpowiedzi co bym mógł dokupić do sprzętu jakim dysponuje lub co wymienić. A nie jak wygłuszyć czy czemu nie montować głośników z tyłu.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wszystkie podpiac. Podszybie dwudrozne + 6x9 pod wzmakiem, ciekawe co z tego za mix wyjdzie ...
Sprzedaj wszystko, zrob przod odseparowany a spodoba Ci sie. Chyba, ze lubisz jaki Ci z tylu napiernicza muzyka.
Sprzedaj wszystko, zrob przod odseparowany a spodoba Ci sie. Chyba, ze lubisz jaki Ci z tylu napiernicza muzyka.
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wzmak kupujesz 4 kanalowy i kazdy glosnik osobno podlaczasz. Choc ja do takich glosnikow nie inwestowalbym w wzmacniacz bo i tak cudow nie bedzie.
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.