e to wlota to ja ci w garażu wspawam...mam lutownicę i klej. Prezes ma trochę połamanych kratek od swojego...się zmodzi. I będzie inaczej niż wszyscy bo drugi raz nie byłbym w stanie tego powtórzyćlukas.g60 pisze:pomysl juz jest zeby zmiksować zdeś z s3 ale kurewsko drogie one sa,nawet ja sa w kawałkach
B5 LC9Z metalic magic black porsche,bentley,rs4 i nidlugo s3
Moderator: G0 Karcio
B5 LC9Z metalic magic black,foty foty nowe koło RSy str13,14
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
Re: B5 LC9Z metalic magic black,foty foty nowe koło RSy str1
ha ha ha,jeszcze wujek bedzie ci sie snił po nocach ten zderzak jak go zrobieGwiazdor pisze:e to wlota to ja ci w garażu wspawam...mam lutownicę i klej. Prezes ma trochę połamanych kratek od swojego...się zmodzi. I będzie inaczej niż wszyscy bo drugi raz nie byłbym w stanie tego powtórzyćlukas.g60 pisze:pomysl juz jest zeby zmiksować zdeś z s3 ale kurewsko drogie one sa,nawet ja sa w kawałkach
a ja wlasnie wrócilem w wieczornych łowów i łupem padł komplecik prosiaczków,co prawda troche sponiewieranych ale szpachla kit bedzie git 8x18et49 i 9,5x19et52 jak zawitaja to wiadomo,poler i srodek czerwień okresowa jutro musze zamierzyc czy wejdą mi na tył bo z przodem chyba nie bedzie problemu,pare fociszy z przed chwili
dziekuje dobranoc
- barteKKK03
- V.I.P.
Masakra.. a obok fajna kolekcja rantów.
- Prezes Bogacz
- Użytkownik
- Kontakt:
Pewnie u niego to dopiero wierzchołek góry ... rantów.barteKKK03 pisze:a obok fajna kolekcja rantów.
Wujek nie rób "miasta" ze zderzaka, żeby nie powiedzieć wiochy.
[img]http://images35.fotosik.pl/45/db370d5d5b31d5a3.jpg[/img]
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
dzieki panowie,lejecie miód na moje srece
Prezes Bogacz, jezeli ten zdes na tym mk4 to wiocha to chyba zeczywiscie dam se spokoj
oczywiscie dół u mnie stryktura na czarno i brak listwy
Prezes Bogacz, jezeli ten zdes na tym mk4 to wiocha to chyba zeczywiscie dam se spokoj
oczywiscie dół u mnie stryktura na czarno i brak listwy
- barteKKK03
- V.I.P.
Młody nie zachlap tam czego haha. Jak coś to bierz busa...wiem gdzie Wujek Lucas mieszka haha
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
hehehe dobre wujek dobre,ty jak juz cos powiesz to nie ma hooja we wsi.Młody nie zachlap tam czego haha. Jak coś to bierz busa...wiem gdzie Wujek Lucas mieszka haha
A wiec co radzita z tym zdesiem??Od razu mówie ze musi cos byc poklejone,bo chce miec jakies kozackie halogeny.Mysle jeszcze nad zdesiem od nowego polo,tego 2006,on tez ma halo i podobny kształtem,a te z s3 zdesie co sie cenia masakrycznie,zeby nie bylo z ostatnich tuningów wywaliłem scieraczke tylno
lukas.g60 jak Alibaba ma swój skarbiec nie znalazł byś tam rantów z ACT 16 cali na 30 szpilek ?
Ja bym przystartował z tym wlotem z S3. Może być ciekawie. Zawsze można później komu opchnąć.
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
Luq@sz, chyba juz kiedys gadalismy na ten temat?,niestety z niepasuja z niczego do twoich felg,choc mam 2sztuki 1,5 nieznanego pochodzenia,ani do bbs na 30 ani na 34 srubki nie pasują
Gwiazdor, no moze byc ciekawie,tyle ze jakies kawałki zderzka chodza po 300zl i wiecej
Gwiazdor, no moze byc ciekawie,tyle ze jakies kawałki zderzka chodza po 300zl i wiecej
- M@rtin
- Gadatliwa bestia
- Auto: A6 C5
- Silnik: 2.4
- Kontakt:
lukas.g60, dół zderzaka od s3 wyglada ciekawie jednak założyłbym listwę japan, bo jak zakitujesz przód to będzie to nijak wyglądało z listwami bocznymi i tylnymi.
Widzę, że w garażu masz skup aliminium
pzdr
m@rtin
Widzę, że w garażu masz skup aliminium
pzdr
m@rtin