Wskazanie odpowietrznika wysprzeglika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Moglby ktos mi wskazac odpowietrznik wysprzeglika?
lub wieksze
Sugerowalem sie fotami z tego tematu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3355826" onclick="window.open(this.href);return false; ale jest to z mk3 i troche sie to rozni u mnie.
Silnik ktory posiadam to TDI ASZ.
Bylbym wdzieczny za pomoc
lub wieksze
Sugerowalem sie fotami z tego tematu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3355826" onclick="window.open(this.href);return false; ale jest to z mk3 i troche sie to rozni u mnie.
Silnik ktory posiadam to TDI ASZ.
Bylbym wdzieczny za pomoc
Tak myslalem ze to jest to ale do konca nie bylem pewien przy czym dzialam.
Zapadlo mi sie sprzeglo bo wlasnie z tego odpowietrznika wywalilo przewod z plynem hamulcowym.
Myslalem, ze jak zloze to spowrotem bede w domu ale chyba sprzeglo sie zapowietrzylo i jest klops.
Popuscilem ten zawor i ruszylem z 5x pedalem. Psiknelo w gore kilka razy plynem ale sprzeglo dalej lezy.
Jak to dokladnie odpowietrzyc?
Zapadlo mi sie sprzeglo bo wlasnie z tego odpowietrznika wywalilo przewod z plynem hamulcowym.
Myslalem, ze jak zloze to spowrotem bede w domu ale chyba sprzeglo sie zapowietrzylo i jest klops.
Popuscilem ten zawor i ruszylem z 5x pedalem. Psiknelo w gore kilka razy plynem ale sprzeglo dalej lezy.
Jak to dokladnie odpowietrzyc?
Tak jak hamulce. Sam nie dasz rady, chyba że po wciśnięciu pedału sprzęgła podeprzesz go czymś żeby już nie odbił i dopiero zakręcisz odopowietrznik.
Kupię rurę powietrza i odpływ oleju do turbo K24
Depnac sprzeglem do dechy (ciagle trzymajac) potem odkrecic odpowietrznik do momentu az sam plyn bedzie lecial przez dluzszy czas i finito?
nieprawda juz mnóstwo razy zwalalem skrzynie w pracy i sam odpowietrzalem. Wystarczy zalozyc butelke z wezykiem na odpowietrznik, deptamy kilka razy na pedal, potem odkrecamy odpowietrznik, czekamy az zleci troche plynu, zakrecamy odpoiwetrznik i deptamy na pedal. kilka takich rytualow i jest juz okej.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Szkoły różne cel jeden.
Kupię rurę powietrza i odpływ oleju do turbo K24